פוסט....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/03/2002 | 05:55 | מאת: נורית

שלום רב, לפני כשבעה חודשים חוויתי חוויית פריצה לביתי בו גרה אני לבד בניו יורק. הפורץ שוטט בבית מספר דקות בעודי ערה מפוחדת במיטתי. מאז התחילו סיוטי לילה, נדודי שינה והתקפי חרדה קשים. טופלתי במשך ארבעה חודשים בקסנקס וסלקסה. חל שיפור משמעותי במצבי אך לא הצלחתי לרדת במינון הקסנקס. ואף חוויתי התקף חרדה נוסף לאחרונה. בביקורי האחרון אצל המטפל, לאחר שסיפרתי לו על ההתקף האחרון. החליט הוא להתחיל טיפול בכדור חלופי לקסנקס, בקלונוסין. המינון שנקבע הוא של אחד מלגרם פעמיים ביום ומנה נוספת של שני מיליגרם לפני השינה. קראתי את התשובות הקודמות בפורום זה אודות הכדור ובכל זאת ברצוני לשאול: 1. מה ההבדל בין קלונוסין לקסנקס? 2. האם קלונוסין היא תרופה לטיפולים ארוכי טווח? 3. מה עוצמת התלות בתרופה זו? 4. האם ישנה ירידה בעירנות ועייפות משמעותיים באופן יחסי לקסנקס? בתודה מראש, נורית מניו יורק.

07/03/2002 | 07:43 | מאת: נטע

נורית, אין פסיכיאטר בפורום. http://www.infomed.co.il/medIndex.asp

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית