לסמדר המתוקה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/03/2002 | 14:26 | מאת: לילי

סמדר היי שמחתי לשמוע שקצת עזרתי, ואני תמיד יחזיק לך אצבעות קחי הכל בפרופורציה מתאימה, וצאי לדרך יהיה טוב , מבטיחה לך, דרך אגב אתמול דיברתי עם ה X שלי מיפן ואפשר לומר שעם כל הכאב, (והיה הרבה כאב) אני לא מחכה לו, זו החלטה שלי ורק כי אני אוהבת , כשאוהבים צריך גם לדעת לשחרר לפעמים, ואת יודעת מה הגבר החזק שלי ממש בכה, תאמיני לי כאב לי עליו, שהו כזה מתוסבך, אבל מה שיהיה יהיה , הוא יקר לי ואני שומרת את זה לעצמי, אני בקשר עם מישהוא שנראה מקסים ואני אכן מקווה שהוא כזה, אני הולכת בקצב שלי כי אני עדיין לא סגורה על עצמי,(רק שהוא לא יתיאש בהקצב, כי הוא מאוד איטי)אבל אני עושה מה שאני מרגישה,וכך גגם את צריכה לעשות, תבני לעצמך חומה שאף אחד לא יוכל לפרוץ אותה שוב , חוץ ממך ותתחילי לשים גבולות לעצמך אם כל דבר שאת עושה כדי שלא תיפגעי יותר ממה שכבר ניפגעת, אני סומכת עלייך את בקרוב מאוד תספרי לי חדש , ותראי שזה יקרה רק שיהיה לך רצון חזק לעשות את זה , עם כל הקושי שבעניין תתגברי על הקושי , ברגע שיהיה לך הכי קשה תאמרי לעצמך עכשיו זה הזמן להתמודדות , עכשיו אני מוציאה הכל מהראש בכוח בלי לחשוב, עכשיו אני קמה ועושה איקס דברים , תמיד תעשי משהו שגורם לך לטוב, כמו חברים או חברות או להתלבש ולצאת , או סתם לנהוג עם מוסיקה טובה בכביש מהיר , כל דבר שרק יעשה לך טוב , אני מחזיקה לך אצבעות ויודעת שאת תעברי את זה כמו גדולה, דרך אגב את בת גילי , אז כחה ש............תעשי את זה אני פה מחכה לשמוע ממך , לטוב או לרע , מקווה מאוד שרק טוב ביי ויום נפלא לילי

06/03/2002 | 14:52 | מאת: סמדר

מכל הלב תודה על ההזדהות. בטח שהדרך ארוכה ויש נפילות של מצב רוח לעיתים קרובות , והכי קשה לי זה עם הפחד וההרגשה שאולי פיספסתי אותו ולא יהיה אחד שיכיר אותי כמוהו, אני משתדלת לפחות ללמוד כי זה פגע באופו רציני בלימודים. איזה יופי שאת חזקה מולו - אותי אישית הטלפונים האלו, לראות שהוא קצת חלש מולי - מאד מפתה אותי ומכניס אותי לקטע כזה של אשליית שליטה, יש ביננו קשר מסויים שעשוי לגווע אבל כל עוד הוא קיים - ואני רואה שהמצב רוח שלי משתפר בעקבות שיחה, בתוכי אני מבינה שעדיף שלא, שאם באמת זה לא מוביל - עדיף שלא לדבר וזהו. אני יעדכן אותך, ואזכור הכל. סמדר

07/03/2002 | 08:42 | מאת: לילי

היי, שמחתי לשמוע , ואני מצפה לשמוע עוד טוב ואם תשאלי את דעתי, אז בלי טלפונים חוק, אל תעני את עצמך ואם צריך אפילו תגידי לו את זה, וזה יעשה רק טוב את תראי, אם תאמרי לו , ובצורה יפה שהטלפונים האלו לא מובילים לשום מקום לדעתך, ואת מעדיפה ורוצה שהם יפסקו, גם אם הוא לא יראה לך הוא ימות, ויגיד מה קרה לה זו? טוב מחזיקה לך אצבעות ומחכה לחדשות , ביי ויום טוב לילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית