ריקוד

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/03/2002 | 19:38 | מאת: מה יש???? ירדתי מהפסים...

אני רוקדת במעגל ומביטה סביבי....... אני מושיטה את ידי לחברה שלי....... היער ביער ביער נירקוד נירקוד..... ההמשך יבוא מאוחר יותר......

05/03/2002 | 23:18 | מאת: HERA

יש שירים יותר מוצלחים מזה... לדוגמא: עוגה, עוגה, עוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום, עד אשר נצא מקום... לשבת, לקום לשבת, לקום לשבת ולקום

06/03/2002 | 01:25 | מאת: נזבורה

מאחורי ההר, אחת שתיים שלוש! שם ישבו שלושה גמדים, אחת שתיים שלוש! לא אכלו ולא שתו, אחת שתיים שלוש! רק ישבו ופטפטו! אחת שתיים שלוש! ((-: ((-: ((-: נזבורה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית