רמרון- לצוות ולגולשים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2002 | 19:41 | מאת: אני

מבקש לדעת האם שימוש ב'רמרון' יכול להסביר תופעה של כאבים חזקים בשרירי הרגליים. השאלה מופנת הן לצוות המיקצועי והן לידע אישי של הגולשים. בתודה מראש.

04/03/2002 | 23:55 | מאת: HERA

לילה טוב, מכיוון שאין כרגע פסיכיאטר בפורום, אז תצטרכי להסתמך על תגובות של גולשים אחרים (אם יש עוד "משתמשי רמרון") - ובכל מקרה תופעות הלוואי אינן אחידות בין כולם. שווה לשאול את הפסיכיאטר המטפל בעניין.

05/03/2002 | 15:44 | מאת: אני

בדקתי את הנושא עם הפסיכיאטר איתו אני מטופל. לדבריו התופעה של כאבי שרירים ברגליים כתוצאת לוואי ל'רמרון' אינה מוכרת לו ואינה מופיעה בספרות. אלא שככל שאני שולל את האפשרויות האחרות (ובכלל זה בדיקות דם והפסקת נטילת כדורים אחרים שיכולים לתת תופעות לוואי כאלו) אני הולך ונסגר לכיוון ה'רמרון' כגורם לתופעה. פניתי כאן לפורם מתוך מחשבה שאולי כאן אמצא מידע בנושא.

05/03/2002 | 02:46 | מאת: אבי פלדמן

עדיין יש החושבים שמדובר בפורום צא"ט

05/03/2002 | 15:45 | מאת: אני

לא מבין את תגובתך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית