הרה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2002 | 19:02 | מאת: ליבי

מישהו כאן התרגז עלינו... כרת עץ ענק פתאום חוץ מתפוחים..מה עוד הקיבה שלך מסוגלת "להרים"? מוכנה לשינוי?

04/03/2002 | 23:53 | מאת: HERA

ככה לכרות עץ? זה כואב לעץ... מה, לעץ אין רגשות? הקיבה שלי מאוד לא אנינת טעם... זה המוח שיש לי העדפות... אני מסוגלת לעכל כמעט הכל (לפטריות אני אלרגית, ושוקו עושה לי כאבי בטן)... חבל, דווקא פטריות זה כלום קלוריות... :-( אני מוכנה לשינוי, אבל לא יודעת מתי המאנפפת תחליט אם גם היא בעניין, או שמא מוותרת על הרעיון.

05/03/2002 | 00:05 | מאת: ליבי

כן גם לעצים יש רגשות וחיים (ראה ערך פרסומת ללורסטיל) ומה המוח אומר שעלייך לאכול חוץ מתפוחים? גבינה מותר? ירקות? כל סוגי הפירות? דגים? ביצים? מי צריך את המאנפפת בשביל שינוי??? את צריכה את עצמך ורצון טוב ואני פה יצאתי היום עם מישהו מחר קבעתי עם אחר ובשישי מישהו שלישי מתי הסוף??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית