"הפורום"

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2002 | 14:37 | מאת: רותם

האם מישהו שמע או השתתף ב"פורום", המרכז שמציע סופשבוע מרוכז המדבר על החיים והמהות וכל השאר... אשמח לשמוע המלצות או הארות בכיוון. תודה

04/03/2002 | 17:38 | מאת: יוסי

רותם אני השתתפתי בסדנא של I.M זה דיי דומה ובוא נגיד שזה עשה לי משהו. למדתי להסתכל על החיים בצורה שונה קיבלתי כלים להתמודד עם בעיות בחיים ולפתור אותם והשקפתי על העולם השתנתה. אני ממליץ בחום...............שיהיה בהצלחה

04/03/2002 | 21:42 | מאת: סטודנטית לע"ס

ממה שאני שמעתי על הסדנאות האלה, הן אמורות לתת כלים להתמודדות, דרכי הסתכלות אחרות, הגברת המודעות העצמית וכו'. מי שהיה שם סיפר על חוויות חיוביות ואיזושהי "התעלות רוחנית". מה שצריך לזכור הוא שאין תרופות פלא ואין קסמים. כשחוזרים, החיים נמשכים כפי שהיו ואף אחד לא עצר את העולם. כלומר, אחר כך יש לעבוד קשה אם רוצים להגיע לשינוי. לדעתי שווה לנסות את זה בשביל החוויה, אך אל תצפי שזה יעשה איזה נס גדול ויהפוך את החיים על פיהם....

05/03/2002 | 02:46 | מאת: אבי פלדמן

עדיין יש החושבים שמדובר בפורום צא"ט

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית