לשלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2002 | 14:33 | מאת: ים

שלומי היי, קראתי את ההתמרמרות שלך בקטע של הפיצויים ואני חייבת לספר לך משהו. בעלי עובד בהייטק בחברת סטרטאפ כידוע לך המצב לא מי יודע מה ואיפה שאפשר לחסוך חוסכים. בקיצור לפני כ- 4 חודשים קיצצו לו 10% מהשכר עברנו זאת... לאחר מכן פיטרו איזה מנהל מחלקה שישב על משכורת רצינית אבל מה לא יעיל במיוחד ונתנו לבעלי "צופר" לנהל את המחלקה הזו +המחלקה שלו מאז אני ה"רודפת צדק" יושבת לבעלי על הוריד הראשי שיבקש תוספת. מה לנהל שתי מחלקות בלי שום תוספת לא פייר... בשבוע שעבר בעלי סיפר לי כי עומדים לפטר 6 אנשים ובכנות אין לו מושג את מי כי באמת רק הטובים ביותר נשארו ואני כבר לא חושבת על שום תוספת ומתפללת שחלילה הוא לא יהיה בינהם כי כולנו יודעים בדיוק מה מצב השוק כרגע ... לפעמים צריך להסתפק במה שיש ולהגיד תודה אפילו אם זה לא צודק כי תמיד יכול להיות גרוע יותר... נקווה לטוב, ים

04/03/2002 | 15:20 | מאת: ש נ ה ב

היי ים מה שלומך? באותו נושא, וכדי לחזק, גם אני עברתי משהו דומה. במשרד שלי פיטרו מספר מזכירות,ולנשארות "חילקו" את עורכי הדין "היתומים"....נוצר מצב שלכל מזכירה יש יותר עבודה, ונשארה אותה רמת שכר. קוראים לזה בעברית פשוטה- התיעלות!! אף אחת לא חלמה לפצות פה, כי הברירה האחרת היתה להיות בחוץ.... וברור מה עדיף יותר. שנשמע רק דברים טובים. ביי ש נ ה ב

04/03/2002 | 15:34 | מאת: ים

היי הכי חשוב איך מתקדם הרומן??? תראי פעם לימדו אותי כשדלת אחת נסגרת נפתחות 10 דלתות אחרות כמעט תמיד זה עבד אני מאוד מקווה שזה תופס גם במצב השוק כיום... בכל מקרה אני מקווה שיהיה בסדר... יום טוב, ים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית