או.סי.די

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2002 | 13:53 | מאת: רויטל

האם נכון שמחקרים גילו קשר בין חיידק סטרפטוקוקוס שלא טופל כראוי לאו.סי.די?

04/03/2002 | 21:29 | מאת: סטודנטית לע"ס

אם קראת על כך, אז כנראה שיש לזה בסיס. לי אישית זה נשמע קצת לא שייך כיון שהחיידק קשור למערכת הפיזית - ביולוגית בעוד שהפרעת הo.c.d. הינה הפרעת אישיות אשר קשורה יותר לנפש, למח, לחשיבה וכו'. איפה קראת על זה?

18/03/2002 | 15:56 | מאת: רויטל.

קראתי על זה באתר רישמי על או סי די ומה שגרם לי לחפש את זה זו חברה טובה שלי שלומדת פסיכולוגיה תואר ראשון וקיבלה חומר קריאה על זה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית