לשנהב בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/03/2002 | 08:22 | מאת: לילי

שנהבוש בוקר טוב לך לגבי מה שאמרת שרשמת לשלומי, אז..............לא הבנתי כלום חוץ מ חמסה חמסה חמסה, אם בא לך לשתף אותנו או אותי אז את מוזמנת, ok? לגבי הבחורציק, אז אתמול בלילה אמרתי לו ש הוא חמוד לדעתי ושלא קורא לי כל יום שאני זורמת עם מישהו כמו שאיתו ושהוא סבבה, אז הוא אמר לי " אבל?" , וגם בתחילת השיחה הוא אמר לי שוב " היי יפה שלי" והייתי בדיוק בהליכה אז אמרתי לו בצחוק אני מלאה קצת ואז הוא אמר לי " ממש" ואח"כ הוא הוסיף" גם אם היית מלאה זה לא היה משנה אותך" אמרתי למה? והוא אמר " כי את נורא יפה" (דרך אגב אני לא מלאה בכלל) , וכל זה נראה לי גם מוגזם במיוחד לאחד כמוהו שבאמת נראה כמו הבחור האידיאלי לכל אחת , ז"א מבחינה חיצונית וחומרית יש לו הכל , יופי , כסף, עסק , הכל (שזה דבר שלא היה בכלל לחבר שלי , למרות שאני לא באה להשוות , כי אני אוהבת אותו איך שהוא ועם מה שהוא), בכל אופן אמרתי לו שלמרות הכל נראה לי שהוא קצת מגזים, ואז הוא אמר לי כך " תשמעי לא באתי לך בהצהרות , ואני גם לא מתכוון לבוא בהצהרות כלשהם , להגיד לך שאם יצא מפה משהו אני אשמח, להגיד לך שאם יהיה פה רגש חזק ? אני ישמח עוד יותר אני הכרתי אותך וזו הכוונה שלי, ואם התכוות לסתם זיון חולף אז יש לך טעות כי לא זו הכוונה שלי ויתרה מזה אני לא צריך לנסוע עד אלייך בשביל זיון פה בתל אביב לא חסר לי" ואז אמרתי לא שזו לא היתה כוונתי וכו..... ואז הוא אמר שהוא הולך לחדר כושר ואמרתי שעוד מאט אני מגיעה הביתה והוא אמר תתקשרי אליי, ואז שאלתי מתי אתה חוזר? והוא אמר בסביבות 11 וחצי ואמרתי טוב נראה אם אני לא ירדם, והוא אמר לי היי אני רוצה להירדם איתך, (כאילו בטלפון) , וכך היה רק שהוא התקשר לא אני , מה דעתך? לגבי החבר המתוק שלי אני עדיין " מתה " עליו ונראה מה יהיה , טוב שנהבוש הבוס האמריקאי שלי צריך אותי , היום זה יום התשלומים אז נדבר יום טוב לילי

04/03/2002 | 09:26 | מאת: ש נ ה ב

בוקר טוב לילוש מה שלומך? מכל מה שסיפרת לי, מטריד אותי שבעצם הלב שלך נתון לחבר מחו"ל. בואי נתעלם לרגע מכל המשפטים שאומר לך המחזר החדש, כי כבר כתבתי לך שהמחזרים (או המחזרות) תמיד יודעים איזו מילה מדליקה להשחיל, כדי להלהיב. זה ליגיטימי ונעים לאוזן, וכשבחור מעוניין בך- תשמעי המון מחמאות, אני חוזרת לתחילת דבריי, נראה לי שהראש שלך עדיין עסוק בחברך. האם את מסוגלת בכלל לנסות לפתח משהו חדש כרגע, לפני שאת מבררת עם עצמך את "הסיפור הלא גמור"?? לי אישית, זה היה יכול להיות מאוד קשה . אני אוהבת "שטח נקי", בלב ובסביבה.... יום טוב ש נ ה ב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית