טיפול בציפראמיל-שאלה לדר פלד,דרור גרין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/12/2000 | 12:15 | מאת: mali

לדר אייל פלד+דרור גרין בעלי מקבל צפראמיל בערך שלושה חודשים עקב איבחון של רופאה פסיכאטרית. הטיפול עוזר לו מאד, יש שיפור אדיר במיגור החרדות,שינה יותר טובה ושקטה, תיאבון יותר טוב ותפקוד יומיומי יותר יציב . אך יש לו ירידה בחשק המיני, הרופאה הסבירה לנו שלציפראמיל אין כמעט השפעה בנושא התפקוד המיני. בחודש האחרון אנחנו לא מקיימים יחסים,כי כל נסיון שלו לא מצליח, מכניס אותו ללחץ ואז הוא מוותר . לפי דעתי בעלי צריך להעזר ביעוץ פסיכותרפי בנוסף לטיפול התרופתי. אנא אבקש את עצתכם. בברכה מאלי

14/12/2000 | 18:35 | מאת: mali

mali כתב/ה: > > לדר אייל פלד+דרור גרין > בעלי מקבל צפראמיל בערך שלושה חודשים עקב איבחון של רופאה > פסיכאטרית. > הטיפול עוזר לו מאד, יש שיפור אדיר במיגור החרדות,שינה יותר > טובה ושקטה, > תיאבון יותר טוב ותפקוד יומיומי יותר יציב . > אך יש לו ירידה בחשק המיני, הרופאה הסבירה לנו שלציפראמיל אין > כמעט השפעה > בנושא התפקוד המיני. > בחודש האחרון אנחנו לא מקיימים יחסים,כי כל נסיון שלו לא > מצליח, מכניס אותו ללחץ > ואז הוא מוותר . > לפי דעתי בעלי צריך להעזר ביעוץ פסיכותרפי בנוסף לטיפול > התרופתי. > אנא אבקש את עצתכם. > בברכה > > > מאלי

14/12/2000 | 18:42 | מאת: ד"ר אבי פלד

מדובר בתופעת לוואי מוכרת של התכשיר להיות סבלנים זה יחלוף ויסתדר

14/12/2000 | 18:49 | מאת: mali

mali כתב/ה: > > לדר אייל פלד+דרור גרין > בעלי מקבל צפראמיל בערך שלושה חודשים עקב איבחון של רופאה > פסיכאטרית. > הטיפול עוזר לו מאד, יש שיפור אדיר במיגור החרדות,שינה יותר > טובה ושקטה, > תיאבון יותר טוב ותפקוד יומיומי יותר יציב . > אך יש לו ירידה בחשק המיני, הרופאה הסבירה לנו שלציפראמיל אין > כמעט השפעה > בנושא התפקוד המיני. > בחודש האחרון אנחנו לא מקיימים יחסים,כי כל נסיון שלו לא > מצליח, מכניס אותו ללחץ > ואז הוא מוותר . > לפי דעתי בעלי צריך להעזר ביעוץ פסיכותרפי בנוסף לטיפול > התרופתי. > אנא אבקש את עצתכם. > בברכה > > > מאלי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית