לשנהבוש, לניר לנטע ושלומי היי, חדשות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2002 | 11:16 | מאת: לילי

שלום לכם שנהב מתוקה מה שלמוך? שלומי טוב קראתי את מה שרשמת לי ואולי את צודקת, אני חושבת שנשאיר את זה כחה ומה שצריך לקרות יקרה אבל מה שרציתי לספר לכם זה שביום חמישי הכרתי בפאב, בחור שלא החשבתי לו משמעות מיוחדת הוא נראה טוב מאוד ובגלל זה,חשבתי שזה סתם מה הוא צריך אותי אולי רק לערב מהנה ואני לא בקטע בכלל, בכל אופן הוא התקשר אליי ביום שישי והתחנן לראות אותי ולא הפסיק להחמיא לי ואני אמרתי לו שאני לא יכולה, במוצ"ש הוא התקשר אליי שוב ונפגשנו , בקיצור הוא מדהים ,הוא יפה הוא מצחיק , הוא כיפי, הוא פשוט גבר הוא גם מסודר .................סתם זה לא כזה חשוב, אבל בכל אופן הוא מקסים פעם ראשונה אחרי החבר שלי שמישהו באמת עושה לי את זה, אבל הדבר הלא טוב הוא שהוא ניסה לנשק אותי והרגשתי שאני לא יכולה אפילו שמאוד רציתי, ואח"כ הוא חן נישק אותי ואני בהלם מעצמי, והרגשתי לא טוב עם עצמי כלפי החבר שלי , מה לעשות?

03/03/2002 | 11:35 | מאת: נטע

בוקר טוב לילי, השבוע שלך מתחיל יפה. ריגושים, גבר חדש ומלהיב.... תראי זאת ההתחלה ואת עוד מחוברת רגשית לחבר הקודם. תתנסי, תלכי על זה ותראי מה קורה בהמשך. את רוצה לראות אותו שוב? נמשכת אליו? אני "הפסדתי" גבר מתוק ומקסים כאשר הייתי מחוברת רגשית לחבר הקודם שלי. למרות שעדין "היפני - אוסטרלי" בראש שלך, תתחילי בקשר החדש. רק דבר חשוב - אל תספרי לו על ההוא שלא יוצא לך מהראש, זה לא בריא!!!

03/03/2002 | 12:01 | מאת: לילי

נטע מתוקה בוקר טוב ושבוע טוב אני כן נמשכת אליו, אני גם מופתעת מעצמי, ועכשיו הוא התקשר אליי אבל הוא דיבר איתי על עסקים, וקצת התבעסתי מזה , לא נורא, בכל אופן לא סיפרתי לו שאני מאוהבת אבל בגלל שלא רציתי להיפתח אליו גופנית, את יודעת אז הוא התחיל לשאול אותי אם היה לי חבר , נראה לי הוא חשב שאני בתולה או משהו כזה, ואז סיפרתי לו אבל אמרתי גם שהכל ניגמר, וזהו לא הרחבתי יותר מדי , את צודקת זה לא טוב לספר ברור, אני מקווה שיהיה רק טוב, אבל פתאום כואב לי על "היפני" שלי לא יודעת למה אני יודעת שהוא מאוד אוהב אותי וחושב ויודע שאני רק שלו וקשה לי להשלים עם זה שאני כביכול " עושה לו את זה" אבל חפיף נקווה שגם זה יעבור לי תודה ויום טוב מתוקה לילי

03/03/2002 | 12:33 | מאת: שלומי

רק לנשק ? בחיאת לילי , מה זה נשיקה בין חברים ? מה רגשי האשמה האלו ? תפסיקי !! תני לקשר להתפתח. (ביננו, את חושבת שביפן החבר שלנו נהיה נזיר ???) אם ההרגשה שלך כלפי החדש , היא הרגשה שאת שמחה להיות אתו ולהרגיש קירבה אליו ולהתנשק, אז לכי על זה ! ושיהיה לך בהצלחה, אבל לילי, לאט לאט , בסדר ? שלא תתאכזבי , קודם שהחדש הזה יוכיח את עצמו. אולי הוא רק רוצה להוציא ממך את המירב והמיטב וללכת הלאה !! ביי יום טוב לך

03/03/2002 | 12:57 | מאת: ש נ ה ב

בוקר טוב נמרה שלנו.... איזה צעד יפה צעדת קדימה.... אני גאה בך. תני לזה סיכוי אבל לאטטטט לאאטטט ובטוחחח..... זה מתחיל מנשיקה, ואל לך לייסר את עצמך, כי לחברך לשעבר אין בעלות עלייך. חממי את הקשר החדש בשכל, כשהמצפון נקי נקי!! ואל תמהרי מהר מידי ....צ'מעי בקולי... בהצלחה. נ.ב: זה סוף שבוע מאוד מאוד מעניין עם התאהבויות.......ממממממ......לא אמרתי כלום...... ביי ש נ ה ב

03/03/2002 | 13:17 | מאת: מיכל

שנהבוש, ניסית לרמוז לנו משהו.... את יודעת האביב בפתח, הריחות, הצבעים... זמן מצויין לאהבה חדשה. בהצלחה:-) מיכל.

03/03/2002 | 14:54 | מאת: שלומי

למה שנהב ? למה ? למה לא אמרתי כלום ? אנחנו דורשים בתוקף פרטים מלאים !!! איך נפגשתם ? מה הוא עושה ? איך הוא נראה ? איך תדעי אם מומלץ לך להמשיך אתו אם לא תתייעצי אתנו ? הא ? מה הסודיות הזו ?? רבק, סך הכל גבר , בואי לא נעשה מזה מי יודע מה . איך את יכולה להחזיק אותנו במתח ?? ילה שנהב, את יודעת שתהני לפרוק את מעטה הסודיות. אז שתפי אותנו בחוויות. או . קיי ?? מבטיחים שלא נגלה לאף אחד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה רבה ביי

03/03/2002 | 13:27 | מאת: מיכל

הי לילי, לכי על זה! אבל מה, לכי עם הלב כרגע ולא עם המצפון ועזבי בצד מחשבות כמו מה הוא ידע אם . כשהוא נסע, הרי לא קבעתם ביניכם שממשיכים לשמור על המחוייבות, נכון??? אז מה זה נקיפות המצפון האלה עכשיו? זה הזמן להתנסות בחוויות חדשות ולבחור את מה שמתאים לך ביניהן. וכל זה, כדי שאם אי פעם תחליטי שאת חוזרת אליו ורק אותו את אוהבת ורוצה, אז לא תחיי בתחושת החמצה שלא היכרת מספיק אחרים. הגבר החדש נראה לי מתוק ומשקיען וזה מה שאת צריכה עכשיו. שמישהו ישקיע בך ויאהב אותך. רק תזכרי לאט לאט, ולא לחזור על טעויות העבר... חניקות למשל:-) נקודה נוספת למחשבה, כתבת שלא אמרת לגבר החדש שאת מאוהבת... אם את עדיין מאוהבת חזק בחבר הקודם, אז כל קשר חדש יתקל בבעיה. את חייבת להחליט מה את רוצה לפני שאת נכנסת לקשרים עם אחרים. אל תשחקי ברגשותיהם וגם לא ברגשותייך שלך. בהצלחה רבה, מיכל.

03/03/2002 | 15:21 | מאת: לילי

שלום לכולכם תודה רבה על העצות ועל ההתעניינות שנהב יש משהו חדש שאני צריכה לדעת עליו או מה? ואם לא אז מה הסקרנות של כולם אולי תשתפי גם אותי קצת אני משתפת אותך ולעניין הגבר החדש, טוב הכל טוב ויפה אבל את יודעת יש את הפחד הזה שגבר שנראה כל כךטוב ויש לו כסף והכל , למה הוא ירצה דווקה אותי עם כל הכוסיות שיש לו בתל אביב, זו גם שאלה שעולה וכן אני לאט לאט זה האופי שלי , אני רק צריכה להיות קצת קשה שלא יחשוב שאני מתלהבת ממנו כל כך , כי זה לא טוב , ונראה אם הכוונות שלו מאוד רציניות או שהוא חשב שיצא לו משהו אותו ערב , ובעצם התבעס כי לא יצא , הוא נסע נסיעה ארוכה להגיע אליי בלילה, אז כך ש............................ אולי הוא התאכזב אני לא יודעת הזמן יעשה את שלו ויגיד , עוד דבר שמפריע לי זה שכל הזמן הוא מחמיא לי, " יפה שלי" מתוקה שלי" " איזה עדינה ותמימה את משהו" וזה נראה לי מוקדם לכל המילים הללו אתם לא חושבים כך? החבר שלי לכך לו הרבה להגיד את כל זה , וזה מראה עד כמה הוא אמיתי הבחור החדש לא שומר מה שיש לו לומר או שאולי הוא סתם אומר את זה שאני התלהב או משהו כזה כי הרי מי לא אוהב שמחמיאים לו? אה ? אמרתי לו שהוא קצת חרטטן והוא אמר שזה לא נכון שהוא באמת חושב שאני כזו מקסימה ועדינה ותמימה וכל כך יפה , זה מוגזם לדעתי אני אולי נראת טוב, אבל לא להגזים יש יותר יפות אני לא איזה דוגמנית שער, לא יודעת זה היה נראה לי מוקדם מדי לומר את כל מה שהוא אמר, למה אני לא אמרתי לו עד כמה הוא מקסים? פשוט כי לא הרגשתי פתוחה מספיק, והוא אמור להרגיש אותו דבר לא? טוב אני לא יודעת תגידו לי מה דעתכם? ושנהב תספרי לי חדש אה? אני אשמח תודה לילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית