לפסיכולוגית ילדים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2002 | 11:00 | מאת: ים

שלום , בני בן שנתיים וחצי מגיל שנה ו-10 חודשים נגמל מטיטולים (חוץ מהלילה). בשבוע וחצי האחרונים בורח לו המון יותר נכון נדיר שלא בורח לו. בגן לא בורח לו פיפי, מה לעשות ואיך להגיב האם לחזור לטיטולים ? אודה על תשובה, תודה , ים

03/03/2002 | 11:13 | מאת: adi

ים, לפני כמה זמן הוא נכנס לגן? עדי

03/03/2002 | 13:51 | מאת: ים

היי, הוא כבר מגיל 9 חודשים באותה מסגרת, משפחתון למה? ים

03/03/2002 | 14:57 | מאת: שלומי

לים, הי, מה איכפת לך לחזור לטיטולים ? אין שום בעיה עם זה. אנחנו עשינו זאת כמה פעמים. זה יכול להיות לתקופה מאד קצרה. בהצלחה ביי

03/03/2002 | 15:24 | מאת: ים

מה שלומך, הכל בסדר ? חוץ מהלא בסדר, לדעתי, חבל לחזור לטיטולים אחרי תקופה כה ארוכה לא ? במיוחד שבגן לא בורח לו ... רק טוב ! ים

21/05/2007 | 11:34 | מאת: בר

שלום. בני בן 5 וחצי, ילד שמח וחכם, אך מאוד רגיש וכל דבר שלא נעשה כמו שהוא רוצה או מנסה הוא ישר מזיל דמעות וכועס. הוא עדין מתעורר בלילה ורוצה לישון איתנו או שאני אשן איתו, גם לפני שינה לא נרדם אלא אם אני שוכבת איתו ( בטענה שמפחד מהחושך). הוא תמיד צריך לראות אותי בשדה הראיה שלו, נראה לי כמאוד חסר ביטחון גם בביתו שלו. לאחר שיחה עם הגננת הסתבר שבגן הוא מנהיג, ולא בוכה מכל דבר ומסתדר יפה עם כולם... מה עושים כדי לשפר את איכות החיים שלו ושלנו, אולי לחזק ביטחון עצמי אבל איך? תודה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית