למישהי - סיכום העץ

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2002 | 10:16 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום מישהי, אני חושב שזכית לתשומת לב ולעיצות נבונות מכל חברי הפורום. לצערי, בחרת לפנות אליי עם קטעי אינפורמציה מהן היה קשה להרכיב תמונה שלמה. כעת, לאחר שקראתי את כל העץ, השורה התחתונה שלי היא שאם היועצת נהדרת, אז תבקשי אותה שתקבל אותך לשיחות קבועות. לא חשוב לאיזה מקצוע שייך המטפל, אם נוצר קשר טוב בין מטפל ומטופל, קשר שכל כך היה קשה לך ליצור עם יועצים אחרים, היצמדי אל היועצת הנהדרת, יש לה גם ייתרון בכך שהיא תוכל לערב גורמים נוספים לצורך התאמת תכנית הלימודים שלך לבגרות, כי היא מתוך המערכת. מה שמאוד חשוב שתתמידי בשיחות איתה פעם בשבוע. אם את רוצה, את יכולה להדפיס את תשובתי זו ולהראות ליועצת. אני יודע שלא תמיד הן מוכנות להתחייבות מעין זו, אך היועצת יכולה גם להרגיש חופשייה לפנות אליי ואסביר לה את נסיבות המקרה המיוחד שלך, שלדעתי מצדיקות זאת. (לחיצה על שמי תוביל אותך לפרטיי ואת מוזמנת למסור אותם ליועצת) בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

03/03/2002 | 20:40 | מאת: מישהי

זאת התלבטות דיי קשה בין אם להתמודד לבד או לפנות ליועצת שעצם הפנייה אליה זה קשה. כאילו מה להגיד בשיחה, איך להתחיל ואולי באמת להדפיס את התשובה יהיה הכי פשוט ואז ככה היא תשאל את השאלות המתאימות ויהיה יותר פשוט! תודה רבה!!!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית