ל HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

03/03/2002 | 00:20 | מאת: שאול סלה

בגלל שיש לך מעל 10 קעקועים ועוד ענק בדרך זה אומר שיש לך ראש פתוח יש עוד נושא שאני רוצהלגלגל . רמז - הנושא מעניין מאוד את הגברים. לא מדובר באקסטזי בסמים או באלכוהול כי פה למח יכול להיגרם נזק הפיך את בוודאי יודעת למה אני מתכוון מבקש את אישורך תודה שאול

03/03/2002 | 00:23 | מאת: HERA

הנושא הנרמז מעניין את שני המינים, לא? אחרת הגברים היו נשארים מתוסכלים...

03/03/2002 | 00:31 | מאת: שאול סלה

הנושא מלהיב חלק נכבד מאוד מהמין הגברי יש אומדן שיש הרבה יותר בנות שחוו אותו מבנות שמוכנות להודות בכך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית