לליבי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2002 | 23:34 | מאת: שאול סלה

ליבי שלום אני מרגיש עצוב ומותר לי בינתיים אני גולש גם באתרים אחרים לגבי שקיעה - אני חייב לכבד את מורשתו של אבא ולכן המושג שקיעה נמצא אצלי מחוץ ללקסיקון כשהזכרת פעם מוות ביחד עם יחסים הרסניים וחויה טראומטית אחרת את מי איבדת ?? אם לא היית בחורה דתיה היית עושה גם פירסינג וקעקועים ? תודה שאול

02/03/2002 | 23:38 | מאת: HERA

שאול, עכשיו אני מתפרצת לעץ שאינו מיועד אליי... אבל לא כתבת מה דעתך על פירסינג וקעקועים...

02/03/2002 | 23:46 | מאת: שאול סלה

הרה כשזה נמצא על גוף של בחור זה לא מעניין כשזה נמצא על גוף של בחורה זה מגניב זה עוד יותר מגניב על בחורה כשזה גדול וענק שאול

03/03/2002 | 00:09 | מאת: ליבי

מה זאת אומרת "שקיעה"? איבדתי הרבה אנשים יקרים לי שהוקרתי והערכתי. כשכתבת על בית הקברות..אז חשבתי על עצמי בפעם הראשונה שראיתי את סבא שלי בוידאו ...10 שנים אחרי שהוא נפטר..כילדה בת 17 פתאום הרגשתי בת 7 שוב..התגעגעתי בטירוף. (בקבר שלו לא ביקרתי מעולם) ואת מה שסיפרת על בית הקברות גם עברתי עם חברה שלי כל פעם שהיא היתה הולכת לקבר של אבא שלה...כל פעם כזו זו רגרסיה וכן. הייתי עושה הרבה דברים לולא הדת

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית