ל HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2002 | 23:13 | מאת: שאול

הרה שלום העליה לקבר אתמול עשתה לי רע איך היה אצל המאנפפת ?? האם הקריטריון לדיכאון קל או עמוק הוא רמת המסוכנות ?? מה דעתך על פירסינג וקעקועים ?? תודה שאול

02/03/2002 | 23:28 | מאת: ליבי

היי שאול אמנם אני מתפרצת להודעה לא שלי אבל... מבינה שאתה עובר זמנים לא קלים כי כשחוזרים ליום יום הכל נראה קל יותר אבל בבית הקברות כשאתה עומד מול האבן ומתמודד עם מה שמתחתיה והרגשות שלך זה אחרת... שאלה...עם כל הדיבורים על דיכאון...אתה מרגיש שאתה שוקע שוב? מה שלומך בכללי?

02/03/2002 | 23:30 | מאת: HERA

וזה בטח עונה לך על דעתי בעניין... לילה טוב, היו לי פירסינגים, אבל הורדתי אותם בחלוף הזמן. אילו תחושות עוררה בך העלייה לקבר? עצב? צער? אצל המאנפפת היה בסדר (באופן מפתיע...), אבל אין עדיין שום סיכום. לדעתי גם לרמת המסוכנות יש השפעה על ההשוואה שבין דכאון "קל" ל"עמוק". הרבה אנשים מדוכאים חושבים על התאבדות, אבל רק מעטים עוברים לשלב המעשי... תאר לך כמה התאבדויות היו כל שנה, אם כל המדוכאים היו מנסים להתאבד ומצליחים בכך.

02/03/2002 | 23:41 | מאת: ליבי

אבל עוד לא החלטתי בין פיקאצ'ו לפרפר כחול

02/03/2002 | 23:43 | מאת: שאול סלה

כמה קעקועים איזהצורות ואיפה ?? הלב נקרע בעליה לקבר כשאמא התחילה לדבר עם אבא ונשקה את המצבה ההרגשה התה רעה כשהעירו על כך שאחת האבנים נמצאת בשיפוע ואמרתי בציניות שאבא לא יקפוץ משם שאול

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית