חום נמוך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2002 | 16:34 | מאת: adi

היי האם חום נמוך (35.4 -34.9 בערך) יכול להיות תוצאה של משהו נפשי. בדקתי אפשרות פיזית והיה חסר לי b12 מעט מאוד כדי להגיע למקסימום לקחתי כדורים טבעים (עדין לוקחת ) ואני עדין נורא עיפה ובלי כח. יכול להיות שאולי הכדורים האלו מכניסים אותי ליותר דיכאון ממה שאני?

02/03/2002 | 16:40 | מאת: HERA

עדי, חום נמוך, כפי שציינת, בד"כ אינו מצביע על בעיה (גם לי יש חום נמוך...). השאלה היא, איך החום שלך בד"כ? כמה זמן את כבר לוקחת את הכדורים הטבעיים? איזה כדור זה? לבי-12 לוקח זמן להשפיע. בד"כ לקוחים אותם תקופה של 3 חודשים, ולאחר מכן עושים בדיקת דם חוזרת. אני לקחתי בי-12, וזה עובד מצויין... על איזה רקע חסר לך בי-12? ובכל מקרה, הכדורים האלה לא תורמים להרגשת הדכדוך.

02/03/2002 | 18:32 | מאת: ניקולט

שלום עדי, תנסי לקחת יחד עם B12 גם קומפלקס B. זה מגביר את היעילות. אני מקווה שאת נוטלת את כדורי ה- B12 , במציצה. בוודאי ידוע לך שמחסור בויטמיני B גורם לדכדוך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית