orap

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

02/03/2002 | 07:38 | מאת: המיואש

ישנה תרופה בשם orap? למה בדיוק היא עוזרת ובאיזה מצבים לוקחים אותה? האם היא ממכרת? האם היא מזיקה לטווח ארוך ואם כן כיצד? שאלה נוספת:האם יש תופעה נאורולוגית שקשורה לטורדנות כפייתית? ואם כן האם זה קשור לתיסמונת טורט? האם יש טיפול תרופתי? ומה היא התרופה? שאלה נוספת:אני יודע שחוקרים כבר גילו מיהו הקולטן במוח שאחראי על תנועות האדם אך האם ידוע מיהו הקולטן שאחראי לקולות האדם? ברגע שאדע מי במוח אחראי לקולות ,אחפש תרופה שמשפיע על הקולטן הזה במוח במקרה שיש טיקים ווקאליים לא רצוניים כמו במקרה של הבן שלי ואולי סוף סוף הוא יפסיק לצהול,לנבוח,לילל,ליבבכמו כלב,להשמיע קולות של קוף,אוי זה בטח נשמע מצחיק... אבל זה כל כך כל כך עצוב....,יש מה לעשות?

05/03/2002 | 19:26 | מאת: .

תשובות לכל השאלות תמצא כאן (באנגלית): http://www.gatepharma.com/ORAP/orap.html

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית