טיפול המשך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2002 | 22:33 | מאת: adi

היי תודה על היחס אני כרגע בטיפול היו לי שתי פגישות עם עובד סוציאלי ואני לא יודעת אם זה עוזר לי, או שאולי זה עוזר בתת מודע לא יודעת. השיחות מאוד קשות לי , קשה לי לדבר, ובכלל על עצמי. אני כבר לא יודעת מה לעשות . פשןט קשה לי אני רוצה שהתקופה הזו תעלם. אני חושבת גם לנסות את הכדורים שהפסיכיאטר הציע לי רק שזה נורא מפחיד אותי אני לא יודעת לאיזה מצב זה יביא אותי ואיך אני אדע להתמודד עם זה.אני פוחדת שאני לא יכיר את עצמי ככה.

01/03/2002 | 23:22 | מאת: HERA

זו מילת המפתח!!! שתי פגישות אינן מהוות מדד לשום דבר! אל תלחיצי את עצמך... הקושי לדבר על עצמך מובן והגיוני, לא תמיד אנחנו מקבלים "במה" ששייכת בעיקר לנו. תזרמי בקצב שלך. ולגבי התרופות - תנסי... תני להן את הזמן הדרוש כדי להשפיע, ואם אחרי זה תרגישי ש"זה לא זה" אז תפסיקי לקחת אותן. אין לך מה להפסיד; כתבת שאת רוצה שהתקופה הזו תעלם... אז את מבחינתך צריכה לעשות כל מה שאת יכולה, בשביל לעזור לה להיעלם.

02/03/2002 | 09:55 | מאת: אדי

עדי , את בדרך הנכונה. בהתחלה נורא קשה, אח"כ קשה ובסוף מתחיל להשתפר. אנחנו איתך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית