HERA liby7 וכל הינשופים

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/03/2002 | 00:28 | מאת: שאול סלה

איזה תוכניות טלויזיה מעניינות יש הלילה ?? לליבי מלכת הלילה - כשאת פורחת מה זה הסבבה חוץ מהמטבח שאול

01/03/2002 | 00:41 | מאת: HERA

אין שום תכנית מעניינת, אולי משהו שמעניין את ליבי! אני מיציתי את הטלוויזיה להיום, אחרי שראיתי את מכבי מנצחת את צסקא בהפרש של נקודה... לזה אני קוראת מתח בריא!!!!

01/03/2002 | 00:44 | מאת: שאול סלה

מה עם הפועל ופארמה ??

01/03/2002 | 01:39 | מאת: ליבי

היי שאול מה זאת אומרת? מה אני עושה חוץ מלשבת במטבח?...אני כותבת גם בחדר שלי ומעבירה את המחשב ממקום למקום...(הוא נייד) בקשר לשומנים מכל האוכל והממתקים...אז אני לא רזה..יש לי עודף בתקווה להוריד אותו למרות שהרבה חברים שלי אומרים שגוף נשי ומלא הוא גוף משגע. חובבת בעיקר שוקולד אבל עוד דברים מתוקים ויודעת להעריך אוכל טוב...אז יש מחיר...לדעתי שווה ברוב הפעמים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית