HERA את על הקו??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2002 | 23:54 | מאת: שאול סלה

הרה הצלחנו בחירוק שיניים להגיע למינין באזכרה אני לא מבין למה לא עשו את זה בבית כנסת אמרתי קדיש יתום אני הולך לאמא שלי לישון כי צריך לקחת אותה לבית העלמין אין שם אינטרנט אבל יש בכבלים סרט אירוטי לפני יומיים התכוונתי לשאול את ליבי אם העוגות והממתקים לא הופכים לשומן את חשבת שהשאלה מופנית אלייך אם ליבי מצליחה לא להשמין אני רוצה ממנה מרשם שאול

01/03/2002 | 00:00 | מאת: HERA

שאול, אני על הקו. אז איפה עשו את האזכרה? בבית הקברות?

01/03/2002 | 00:04 | מאת: שאול סלה

היום היתה תפילה בבית מחר עולים לקבר אני יודע שאני הולך להסתכל על אבן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית