ל HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/02/2002 | 14:39 | מאת: שאול

הרה שלום במלאות שלושים עולים מחר לקבר וזה עושה לי רע תודה שאול

28/02/2002 | 15:05 | מאת: HERA

צהריים טובים, הייתי מופתעת אם זה לא היה עושה לך רע... כי בכל מה שקשור למוות של אדם אהוב, קשה למצוא נחמה. ההרגשה הרעה לא תחלוף, אלא רק תתמתן בחלוף הימים, השבועות והשנים. גם ביום השנה היא תצוץ במלואה, אבל לא תגרום לשיבוש החיים, אלא רק תהיה שם כמו צל. כמו ענן שמלווה לכל מקום - מורגש, אבל לא מכסה את השמש... וגם כשיורד גשם צריך לזכור שיש קשת בענן.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית