אחיזת ידיים -עומד משמעויות?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2002 | 15:40 | מאת: שלי -החסרת הניסיון

פניתי כבר, והייתי מאד זקוקה לעוד תגובות מהפורום הנפלא. אם גבר נשוי (נאה ויפה תואר) המדבר עם אשה נשואה גם יפה ונאה כמובן, אינו יכול לדבר איתה מבלי לאחוז בשתי ידיו את אצבעות ידיה בו בזמן כפות ידיה ישרות ואינה מהדקת את כפות ידיו. האם זה מראה תגובה של חמימות בלבד, או הרצון של הגבר למשהו יותר משמעותי -הרצון לקיים יחסים? כי התנהגות זו מאד מוזרה כלפי כי מעולם לא דיבר איתי גבר ובאותו זמן אוחז בקצות אצבעותי! ונגיד, יש לו רצון משיכה אלי אז היום, מי שחברהמן יוזם הלאה, לכן אני חושבת אולי זה לא מיני, מי יודע? בקיצור: מה המשמעות אחיזת קצה אצבעות האם יש עוד משמעויות או זה רק רצון לקיים יחסים בלבד? לציין, שאני לא אחזתי בידיו חזרה, אלא עמדתי כפסל וידי היו ישירות (באם ירדתם לסוף דעתי...). ממתינה לתשובה אמיתית ולא מלגלגת, כי אני אמנם מבוגרת אך לצערי, חסרת ניסיון מיני עשיר, ואתם רק תעזרו לי בכך, כי אני טיפוס ביישני וסקרן, אחרת לא הייתי פונה לפורום הנפלא. - בתודה, וממתינה בכליון עינים לתגובות.

27/02/2002 | 15:53 | מאת: אילנה

שלום שלי אשמח לענות לך אם תשאירי את כתובת המייל שלך. תודה, אילנה

27/02/2002 | 16:01 | מאת: מדוע לא בפורום?

מדוע את מסרבת לכתוב בפורום, גם כך לא מזהים אותך, יש סיבה מוצדקת לכך? - תודה, שלי.

27/02/2002 | 18:05 | מאת: ???

את אמיתית או ...... נשואה וחסרת ניסיון??? מה המשמעות???של אחיזת ידיים??? זה ברור הוא רוצה להתפלל איתך.

27/02/2002 | 18:55 | מאת: מיונית תגובה לך

תגובה מטומטמת, חסרת משמעות, קשה לך לענות לה לעניין? את או אתה אכזר[ית כלפיה, מה הלגלוג הזה, היא חסרת ניסיון קשה לך להגיב לענין?!. היית רוצה שגם לך יתייחסו כך? מיונית.

28/02/2002 | 00:16 | מאת: איתן

שלי אל תתפתי. מי שרוצה לכתוב לך שיתן את המייל שלו קודם. וגם אז תיזהרי ממתחזים. ולענייניו. אם הבחור אוחז בשתיי ידיך ז"א שהוא רוצה משהו אחרת למה הוא צריך להחזיק לך ידיים???? הוא יכול לדבר ממרחק סביר. זה מה שעושה כל בן אדם סביר. עצם זה שאת לא דוחה אותו אומר לו שאת כנראה מעוניינת. אז את יכולה בלי שום בושה למשוך את האצבעות בחזרה ולהגיד שאת לא מעוניינת שהוא יעשה את זה שוב. אלא עם את מעוניינת:) @----)----- בהצלחה איתן

28/02/2002 | 01:07 | מאת: תגובה

איתן, ערב טוב!. תחילה, תודה רבה לך על תגובתך. לעצם העניין, אין לי אימייל וגם אם היה לי הייתי חוששת לתת כי יש כל מיני מתחזים, ולה שאסתכן סך הכל רציתי תשובה לשאלתי. אם הבנתי נכון מדבריך האדם רוצה כאילו לקיים יחסים איתי? באם הוא יעשה שוב, אני מתכוננת לשאול אותו חד וחלק מדוע הוא אוחז בידי וגם אשתחרר מאחיזתו. פשוט הייתי מופתעת, בהלם ולא הגבתי כי מעולם לא הייתי בסיטואציה כזאת, מה גם שזה לקח עשר שניות וחוץ מזה הוא לא עשה מאומה, אז אני קצת בספק אם משכתי אותו מינית כי אחד שמעוניין ממשיך הלאה, יוזם ועוד., לא-כן? - מה דעתך? - שלי.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית