לשלומי, וחופית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/02/2002 | 09:38 | מאת: לילי

בוקר טוב לכם היי תתפלאו מאתמול להיום הרבה חדשות וטובות שלומי נתחיל מזה שהבחור שלי פתח את כל הקלפים אתמול הייתי בשוק , התחיל להגיד לי שהוא אוהב אותי וחושב עליי כל היום ואת כל זה הוא אומר בפאניקה, אמר שאני היחידה שהוא אהב אי פעם ועדיין אוהב שהוא רוצה לפתוח דף חדש, ושאם לא יהיה לו אותי אז אין לו בשביל מה לחזור לארץ ואז הוא המשיך אני אוהב אותך , אני רוצה אותך עכשיו, וכל מני כאלה שאני פשוט בשוק תמיד ידעתי שהוא אוהב אותי אבל הוא לא טיפוס שאומר את זה כחה בטלפון וכחה להישבר פתאום, הוא אומר לי חשבתי שאני יסע ויחזור ואז נמשיך הכל ברצינות יותר , אבל את השתנית לי פתאום , ואיכזבת אותי מאוד שאמרת לי שהכרת מישהו , ואני לא אמרתי לו דבר כזה בקיצור שלומי העולם הוא גלגל והגלגל אכן מסתובב, חופית זה בדוק בקיצור אני לא יודעת מה לעשות או מה לחשוב עכשיו, ויתרה מזה אתמול הכרתי באמת מישהו בן 32 מקסים באמת ומאוד רציני הייתי אומרת , ואני פשוט לא יודעת מה לעשות מרוב שאני אמינה בתוך תוכי קשה לי לזרום עם ההוא החדש שהכרתי אתמול טוב , דברים משתנים בשניות יום טוב ביי לילי

27/02/2002 | 09:55 | מאת: נטע

בוקר טוב, קראתי את כל השתלשלות הענינים בינך לבין החבר שלך. עד כמה שאני זוכרת הוא זנח אותך פתאום ונסע ליפן, השאיר אותך עם לב שבור. לי נראה שהוא רוצה להשאיר אותך על אש קטנה. נוח ונעים לו שאת מתגעגעת, רוצה אותו ונשארת "אלמנת קש", מפנטזת עליו ולא יוצאת עם אף אחד אחר. למעשה, הוא לא יכול להציע לך כלום - לא קשר רגשי, לא קשר פיזי, לא אהבה ולא קרבה. הוא אי-שם ואת לא יודעת מה הוא עושה, האם הוא מנסה לקשור קשרים עם נשים אחרות ומה מעשיו בימים ובלילות. את התחזקת בזמן האחרון והתקדמת לקראת התאוששות מוחלטת מהסבל שנגרם לך. גם הכרת בחור נחמד ורציני. תחשבי בהגיון, למרות שזה קשה כאשר הגעגועים גוברים, האם הוא חוזר לארץ בקרוב? יש תאריך מוגדר? האם את מוכנה לחכות לו עד אינסוף?

27/02/2002 | 09:57 | מאת: ש נ ה ב

היי רשמתי לך חיסור ביומן, אתמול.... הכל בסדר? ש נ ה ב

27/02/2002 | 10:32 | מאת: לילי

נטע בוקר טוב לך שמחתי לשמוע את תגובתך, אפילו מאוד יכול להיות שאת צודקת , ולא מאט אבל אל תשכחי שאת רגשותיי האמתיים אני מספרת פה ומאז שהוא נסע הייתי הכי קרה אליו , והכי לא רגישה תראי בתור בחורה , את יודעת להרגיש מתי הבחור שלך מתכוון, מתי הוא אמיתי ומתי לא תמיד אמרתי שהדבר שאני הכי אוהבת אצלו זה את הכנות שלו אפילו שלפעמיםהיא כואבת , הוא לא יחסיר אותה ממך, נטע הבחור השתגע בטלפון ולעומת זואת אני לא אמרתי לא שהתגעגעתי ולא שאני מחכה שום דבר בכוון, זה הכל הוא ותביני שהוא אדם סגור שלא מרבה לדבר על רגשותיו בצורה כל כך מפורטת, ואני הרגשתי שבפעם הראשונה מאז היותנו יחד הוא הרגיש השבוע הזה שהוא הולך לאבד אותי , מכל מני סיבות ודברים שהגיעו לאזניו על המשכת חיי. נטע היית צריכה לשמוע את הבן אדם אתמול , בכה בטלפון הסטרי, וצועק , אני אוהב אני רוצה הקלפים אצלך, וכל מני כאלה שכבר כתבתי , אני אישית לא ציפיתי מעולם ולעולם שהוא יגיע למצב של דיבור כזה אפילו שתמיד ידעתי עד כמה הוא אוהב אותי, עכשיו יכול להיות שאת צודקת ויכול להיות שהתנהגותו נובעת מהגעגועים מהפחד לאבד, לא יודעת יכול להיות שאם הכל יחזור להיות לקדמותו אז המצב ביננו גם יחזור לבלבול אבל אני הכנתי "תוכנית גיבוי " נטע ואני מתכוונת לעשות את זה ופה אני ידע בטוח איפה אנחנו עומדים מה שאני מתכוונת הוא שכשה הוא יחזור ואם הוא ירצה אותי כל כך , אז אני נותנת לו גג שבוע התאקלמות לא יותר ואז בצורה יפה ומבינה אומרת לו , מה הוא רוצה אותי אז לתמיד , מבולבל אני מצערת אני מבינה אותך , אך זקוקה שמישהו יבין אותי , אני ממשיכה הלאה ובהצלחה, ונטע אם זה יקרה זה יהיה לי קשה אני לא ישקר אבל אני מתכוונת לכל מילה ואלוהים יעזור לי, כמו שהוא עוזר לי עד עכשיו, ופה זה יהיה הסוף וכן הכנתי את עצמי גם לתשובה השלילית, ואז נדע מה באמת שווה האהבה הזו , לגבי מתי הוא מגיע לארץ הבנתי שנותר לו עוד חודש וחצי , ומי יודע אם אני ימשיך לשגע אותו עם ההתנהגות שלי אולי הוא יחזור מוקדם יותר אין לדעת, אבל אני לא מתעסקת עם זה כרגע,ולגבי זה שאני מחכה לו אז ביננו אני אוהבת אותו אין ספק אבל מפה ממשיכה הלאה זורמת מה שיהיה , יהיה , מי אמר שאני לא ינסה לפחות פעם אחת לשתות קפה עם אותו בחור, אני כן הבעיה שלי היא אחרת שאני מאוד נאמנה , ז"א הלב שלי כ"כ נאמן שקשה לי אני רוצה אבל הלב אומר לא , נכון לפעמים לא צריך ללכת לפי הלב, וכנראה שזה מה שאני יעשה התעלה על עצמי רק כדי להוכיח כמה דברים: אני כולה להבחין בפגישה הזו שהחבר "היפני " שלי מאוד טוב לי ואני רק יעריך אותו יותר או שבדיוק ההפך שמרוב שהבחור ימצא חן בעניי אני יכולה לזלזל בו ולומר עד כמה הייתי רוצה בחור שעושה לי טוב כמו הבחור החדש, נטע אני מאוהבת בחבר שלי עד מעל הראש, ותביני שחיצונית הוא לא משהו לפחות לא לעומתי (לא משתחצנת, אני באמת מאוד יפה אבל זה לא עוזר לי ) והגבר שהכרתי ממש נאה, גבר, ואני לא יודעת איך הוא עושה לי את זה, החבר, איך מה כל כך מיוחד בו , טוב יש הרבה דברים טובים בו ביחד עם הלא טובים , לכולנו יש חסרונות נטע מתוקה , אני לא יודעת מה לעשות, אולי את צודקת, אולי הוא צודק, לא יודעת ואין לי סבלנות לחכות ולראות אבל אין ברירה זה חלק חשוב מכל הסיפור הזה סבלנות, נכון? חבל שאני לא יכולתי להשמיע לך את השיחה אתמול אולי היית שופטת אותו אחרת ואולי לא , אני כל כך מבולבלת אפילו שאני יודעת מה אני רוצה לעצמי ואלו עובדות אני הולכת להציב מה אני יעשה? לא יודעת , בכל אופן תודה על התיחסותך יום טוב עם הרבה בשורות טובות ביי חמודה לילי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית