לא משתפר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/02/2002 | 23:57 | מאת: adi

היי אני מרגישה שכל יום הוא אותו הדבר מצבי לא משתפר אני לא יכולה יותר לחיות ככה פשוט נמאס לי . כל יום לקום בבוקר כשאני בכלל לא רוצה . ולהרגיש את אותם התחושות הכואבות האלה בלב. אני כל הזמן רוצה לישון אני מרגישה שהעינים כבדות עלי כואב לי הגב אני עיפה כל הזמן לא משנה כמה אני ישנה כואבות לי הרגלים או בקיצור על הפנים יום יום. חושבת שזה יעבור כל יום מחדש, אבל לא ,זה פשוט שם .

27/02/2002 | 00:01 | מאת: ליבי

מה את מנסה לשכוח?

27/02/2002 | 00:06 | מאת: adi

אני לא מנסה לשכוח משהו זה פשוט קורה

27/02/2002 | 00:04 | מאת: אני

אולי את צריכה בדיקה פיסיולוגית דוקא, אולי רמת האלטרוקסין אצלך לא מספיקה ואת צריכה להגבדיל את המינון.

27/02/2002 | 00:08 | מאת: HERA

זה דכאון קלאסי! אי-אפשר לטעות... אלא אם יש לך בעיה בתפקוד של בלוטת התריס, דבר שגורם לפעמים לתסמינים של דכאון (חולשה, עייפות וכו'...). מה החלטת לגבי טיפול תרופתי? אם כל הימים זהים, והמצב לא משתפר - לא חבל? את יכולה לנסות ולעשות את זה שונה...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית