מידע על ריטלין

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/12/2000 | 19:04 | מאת: רינה פרנקל

ברצוני לקבל מידע על תרופת הריטלין, דעות בעד ונגד. הוצע לי לתת לבני בן ה - 10 את הריטלין כמענה לבעיות קשב וריכוז. ברצוני לבדוק את האפשרות מתוך ידיעה רבה ככל האפשר.

11/12/2000 | 20:45 | מאת: אופיר

תיסתכלי בדף קודם,היה דיון כזה אופיר

11/12/2000 | 20:52 | מאת: אלמונית

רינה מתוך נסיון אישי וכואב לגבי התרופה, עצתי לך לבדוק מספר דברים: 1 - לעשות לילד אבחון אצל פסיכולוג קליני - לוודא שאין לו הפרעה רגשית 2 - לעשות בדיקות דם בלותת התריס - tsh - ft4 3 - בדיקת צואה - לא הבדיקה הרגילה אלא הבדיקה המיוחדת שעושים 3 פעמים כדי לוודא שאין תולעים. 4 - גם בדיקת דם לוודא שאין חוסר של ויטמינים ומינרלים. 5 - קיראי היטב את ההוראות ותופעות הלוואי של התרופה אל תהססי לשאול גם 100 פעם שאלות ותבקשי הסבר על כל דבר. הרופאים נוטים קצת להתייחס למטופלים כאל אנשים מסוג ב ,אומנם לא כולם אך רובם

11/12/2000 | 21:27 | מאת: ד"ר אבי פלד

מסכים - יש להזהר - יש נטייה ליתר שימוש בתכשיר

12/12/2000 | 13:05 | מאת: אלמוני

לאלמונית! אבקש לדעת לשם מה נחוצות בדיקות הדם של בלוטת התריס וחסר ויטמינים או מינרלים? כמו כן מה הקשר בין תולעים לריטלין?

13/12/2000 | 08:34 | מאת: ללא שם

אני מציעה לך לגשת לפורום הפרעת קשב וריכוז, שם תפגשי הורים כמותך לילדים עם הפרעת קשב וריכוז, ואנשים מבוגרים בעצמם עם ההפרעה הנ"ל. בפורום יש מידע רב על הנושא ועל עוד נושאים רבים, בקהילה קיימים קישורים רבים וכמובן תמיד תוכלי למצוא שם אוזן קשבת תמיכה ועצות שימושיות לרוב. כדאי ומומלץ. להלן כתובת הפורום: http://www2.iol.co.il/communikit/scripts/forums/live/forums_all_25.asp?forum_id=1280

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית