התרופה ixel

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/02/2002 | 23:05 | מאת: יונתן

הפסיכיאטר שלי המליץ לי להחליף 20 מ"ג סרוקסט ב 100 מ"ג איקסל ixel . מישהו מכיר את התרופה הזו ? יש כאן אנשים שמשתמשים בה ויוכלו לספר עליה - מעלותיה ושליליותה ? אשמח לקבל כל מידע . העניין דיי מטריד אותי . תודה יונתן

25/02/2002 | 07:42 | מאת: נטע

יונתן שלום, ניסיתי למצוא עבורך מידע על התרופה ולא מצאתי, נסה באתר הבא: http://www.infomed.co.il/medIndex.asp

25/02/2002 | 17:15 | מאת: רונית

אני לקחתי את התרופה בערבוהקאתי את כל ארחת הערב. בל הכל ישי. שיהיה לך בהצלחה. רונית

25/02/2002 | 08:22 | מאת: כואבת

שלום יונתן אני שוב באתר אם אתה מעונין לתת לי עוד עצות אשמח.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית