הרטבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2000 | 20:00 | מאת: orna

שלום , מבקשת עצה או הכוונה בנושא הרטבה . מדובר בילדה בת 13 , שמזה מספר שנים מרטיבה ובעיקר בלילות . הילדה עברה טיפול בעזרת זמזם חשמלי במשך תקופה ארוכה מאוד , אך ללא הועיל . כרגע מטופלת בטיפות מינירין , כל אימת שצריכה לבלות את הלילה מחוץ לבית . הנושא מעיק על הילדה שנמצאת בגיל התבגרות . אינה יכולה לשהות את הלילה מחוץ לבית היות והנ"ל כרוך בחששות , וחוסר נעימות . שלא נדבר על המעמסה הנפשית שיש לה ולמשפחתה , ועל הניסיונות להתמודד עם הנושא לה ולסביבתה , אך הטיפולים עד כה לא הועילו . האם ניתן להמליץ על דרך טיפול אחרת ומועילה ? או מומחה בנושא כדי לפתור את הבעיה ? מודה על כל עזרה !

11/12/2000 | 14:41 | מאת: רוית ניסן

אורנה שלום!!! אילו טיפולים עברה הנערה? האם היו תקופות אפילו קצרות, בהן לא הרטיבה? האם נשללה בעיה אורגנית? וקצת אם אפשר על אשיותה. תודה.רוית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית