HERA

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/02/2002 | 18:02 | מאת: lisa

Hera.i`m glad to hear about your "date",i hope you won`t be dissapointed try to think of exactly what YOU want from this tipol and if you want it at all i hope for you that the long wait won`t be for nothing..take care Lisa

24/02/2002 | 00:56 | מאת: HERA

ליסה, אני לא חושבת שאני אצא מאוכזבת מה"דייט"... אני לא באה עם ציפיות, אלא לוקחת בחשבון את 2 האפשרויות שיש. אני כבר יודעת מה אני רוצה מהטיפול, ואם לא מהטיפול הזה, אז מזה שיבוא אחריו. אני יודעת שכתבו לי פה, שכדאי לקחת חופשה מכל הטיפולים... אבל אני חייבת לפתור עניין מעיק. הרה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית