אני יכול לנסות....1

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/02/2002 | 22:08 | מאת: "אור

נושא: לפרוץ את המעגל ?! הם נשואים שנתיים. הוא מכה ומקלל כמעט כל יום הוא מתחרט על זה - אך לא תמיד הוא נרגע - היא שותקת הוא מפתיע אותה בטיול לתאילנד כ"אות סליחה" ל - 4 שבועות. הוא מודיע לה יום לפני, שלא תהיה לה אפשרות בחירה. היא פוחדת ממנו. היא פוחדת להגיד לו "לא רוצה לטוס איתך". היא לא אמרה. היא תטוס איתו ותסבול. כי פחדה להגיד לו "לא". היא יודעת שזה יקרה שוב. הוא יכה ויקלל הוא יתחרט הוא יבקש סליחה עם מתנה. אחרי יומיים שוב ושוב וחוזר חלילה. מעגל האלימות - האם ניתן לפרוץ אותו ?

22/02/2002 | 22:11 | מאת: "אור

נושא: לא רוצה עוד לשמוע ..... שרשרת גדולה ארועים כה רבים עולם שנפגע ילדים שסובלים כולם על כולם אלמנות, יתומים הטבע נפלא האדם הרסני הדשא ירוק הלב מנוקר ביום שיש חום מרגישים שעוד קר האצבע על הדק קלה מתמיד אדם לבדו את עצמו הוא משמיד לאף בן אנוש אין זכות מיוחדת לקחת חיים לנפש אחרת מטרת בני אדם בזה העולם זה לחיות להנות ועדיף שכולם לא רוצה דת וגזע לא עוד שנאה פשוט להנות מיופיה של פריחה להנות גם מנוף מקשת יפה להנות מעצמי להנות גם ממך להנות גם ממך אשה כה יפה לעזוב את הנשק לעשות ...אהבה

23/02/2002 | 01:08 | מאת: Y.F

זה קשה זה מורכב אבל זה אפשרי ו מ ה ר ולא , זה ילך ויחריף, ילך ויתעצם. אנא , צייני אזור מגורים או שלחי לי מייל ואכוון אותך לכתובת מקצועית באזור מגורייך !!!!!!!!!!

25/02/2002 | 08:38 | מאת: כואבת

מדוע לא השבת לי במייל?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית