כמה מילים על אהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/02/2002 | 15:21 | מאת: איתן

http://atraf.msn.co.il/magazin/press.asp?categoryCode=2&id=1011 לכל המתענינים באהבה בזמן האחרון בהצלחה לכולנו:)) שבת שלום @-----)---- איתן

22/02/2002 | 16:15 | מאת: HERA

איתן... הקישור נחמד מאוד... הנושא, ככלל, לא מדבר אליי כרגע. אבל זה טוב לכל ה"מאוהבים" המתלבטים...

22/02/2002 | 21:47 | מאת: "אור

מי מאוהב?? מה אתה מיסתלבט חחחחחחח

22/02/2002 | 19:08 | מאת: זיגמונד

לזה התכוון המשורר Dance Me to the End of Love http://www.serve.com/cpage/LCohen/lyrics/VariousPositions.html

22/02/2002 | 22:04 | מאת: "אור

חברה חבקיני כאם מלטפת כסופה מרחפת חמה ועוטפת לטפיני כמו רוח נושבת רכה ואוהבת איחזיני חזק שלא נפרד לטפיני בימים של מכאוב כשבא לעזוב, עשי לי רק טוב השקיני כשאפול בצמא בלילות האימה, איחזי בידי שלא אתמוטט וכשפחד עובר במוחי ומטיש את כוחי, סביבי הכרחי כשרוע מאיים על נפשי, חפי בגופך התייצבי נא מנגד עם כוח זרועך שמריני כאחות מרחמת כסערה הנושמת בכבדות ונוהמת לויני כסהר הלילה, כלבנה שלא די לה האירי דרכי בלילות חשיכה בערי בי כשהקור בי קודר ברגעים של משבר עודדי כחבר ובלילה כשאני כה נפחד איחזיני ביד והובילי אותי את פתח דלתך יש דבר אחד שלא תביני לעולם יש בי רגש אחד, והוא מאוד קיים והוא בא לעברי וגובר - ועוזב ומותיר אחריו געגועים וכאב איך אספר זאת לאנשים שאני לעולם לא אמשך לנשים? חברה יקרה, אוהב אותך יותר מכל אנא ממך, הבנה.

23/02/2002 | 00:47 | מאת: איתן

אור הכל בסדר אצלך???:)))) אני רואה שנידבקת פה מכמה אנשים בנושא השירה:))))) בכל מיקרה שיר יפה @----)---- איתן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית