סרוקסט

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/02/2002 | 11:52 | מאת: ציפי

מזה כמה חודשים אני משתמשת בתרופה שעוזרת לי מאוד ליקראת המחזור וביכלל להפגת מתחים חרדות ולחצים אבל אני מאוד עייפה ממש נירדמת ויובש בפה אני לוקחת רק כדור אחד ביום האם ניתן לישתות את הכדור חצי בבוקר וחצי בלילה אודה לכם מאוד אם יש לכם תשובה או פיתרון מפני שאני לא מוכנה להחליף תרופה ביי ציפי

22/02/2002 | 11:57 | מאת: נטע

היי ציפי, הפסיכיאטר פרש מהפורום. מנסיוני עם הכדור הוא אכן גורם ליובש בפה. אין מה לעשות נגד התופעה מלבד מציצת סוכריות מנטה או לימון, רצוי ללא סוכר...... לא מומלץ לקחת את הכדור בשתי פעמים...... אני שותה המון מים, גם זה עוזר, ולא משמין.

22/02/2002 | 12:05 | מאת: ציפי

נטע תודה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית