ענת = אוויר????????????.

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/02/2002 | 04:23 | מאת: anat

מסתבר שכן...........

21/02/2002 | 09:16 | מאת: כוכבית....

היי ענת בוקר טוב חמודה אני שמחה שאת כותבת בעיברית(עכשיו אני יכולה לתקשר איתך) למה את מרגישה כמו אוויר? מה קרה? ביי כוכבית

21/02/2002 | 13:26 | מאת: שלומי

איך האוטו החדש ? אוטומטי ? איזה סוג ? תני לי לנחש, מרצדס !! לא , רגע, אני יודע: בי אם דבליו BMW נכון ? אז , זהירות בכבישים, יש הרבה נהגים פסיכים במדינה הקטנה שלנו, סעי לשלום והרבה הצלחה ביי

21/02/2002 | 13:23 | מאת: שלומי

הי ענת, מה את עושה ערה בשעה ארבע בבוקר ? את לא מצפה שמישהו יענה לך בשעה כזו ? מה קורה אתך ? ,האם את מחפשת מסגרת . איך קיבלה אותך המשפחה ? מי יש לך כאן ? ספרי לנו הכל. מתים לשמוע עלייך. יום טוב ושמח שיהיה לך ביי

21/02/2002 | 13:32 | מאת: ש נ ה ב

היי ענת ברוכה הבאה. את עדיין בג'ט- לג?? ש נ ה ב

22/02/2002 | 00:08 | מאת: איתן

שלומי:)) אני כאן!!! פשוט אני ניכנס פחות. ובד"כ גם עייף ולא מרוכז מספיק לענות:)) אני בד"כ עונה למיילים ניכנס ורואה מה חדש. וזהו:)) זה רק לתקופה קצרה:) שיהיה לך שבוע טוב:)) @-----)---- איתן

21/02/2002 | 15:13 | מאת: HERA

היי יקירתי... מזמן לא דיברנו... כמה שאני עייפה היום... ואל תשאלי איזה סיפור צמח לי בעין, בגלל אותה שערה מטופשת! את מרגישה כמו אוויר? אבל את לא!!!! זוכרת משהו שקשור למישהו אדיש...? ראית שלפעמים הדברים לא כפי שהם נראים... בקיצור... אני לא אמשיך עם השטויות שלי, כי העייפות מדברת מגרוני... והיא לא ממש חכמה...

22/02/2002 | 11:27 | מאת: נזבורה

הרה היי! סליחה שאני דוחפת ת'אף, אבל בתור פולניה אמיתית אני לא יכולה לעצור את הסקרנות: למה התכוון המשורר במילים "ענת פולניה"? אגב, אם גם את פולניה - את בחברה טובה... ((-: מותר לשאול אם את אכן פולניה? - כמובן שאת לא חייבת לענות... ביי ויום טוב! נזבורה נ.ב. אני בכלל-בכלל לא גזענית, וגם לא צוחקת על עדות, חוץ מאשר על העדה שלי שכרגע גיליתי מהי... ((-:

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית