לאופיר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2000 | 11:22 | מאת: אלמונית

נראה כי אתה מנהל כאן את הפורום אני אוהבת לקרוא את התגובות שלך ואתה הרוח החיה כאן מי אתה ומהיכן כל הידע

10/12/2000 | 11:45 | מאת: אופיר

אני ממש לא מנהל את הפורום!!.אל תסבכי אותי בצרות :-) ואני גם לא בעל מיקצוע (פסיכטר,פסיכולג,עו"ס,פסיכוטרפיסט) אני תלמיד כיתה י"ג במגמת אלקטרוניקה-מחשבים,עם חלום ענק של להיות פסיכאטר ופסיכוטרפיסט...זה הכל :-) ואני גם מגיד עתידות,ואם אני צודק...אחד ממנהלי הפורום יכתוב תגובה להודדעה שלך,וינזוף בך ו בי (הניסיון הכואב שלי ) ותודה על המחמאה אופיר

10/12/2000 | 13:39 | מאת: אלמונית

אופיר אף אחד לא יכול להתעלם מהידע הנרחב שלך. בכל אופן עליך להגשים את החלום ולהיות... בטוחה אני שתצליח בגדול. לגבי הנזיפות? אין לי בעיה עם זה שיהיה לך בהצלחה

14/12/2000 | 23:38 | מאת: טלי וינברגר

אופיר שלום רב, למה להיות שלילי? קבל את המחמאות כפי שהן. :) בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית