גאשטלט-מי מבין ?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/12/2000 | 10:19 | מאת: אופיר

מי מבין את התאוריה שעומדת מאחורי "תרפיית התבנית" ? (רק לבעלי עצבים חזקים :-)יש לי שאלות אופיר

14/12/2000 | 23:43 | מאת: טלי וינברגר

אופיר שלום רב, אתה מוזמן לשאול, אני אשתדל לענות. אגב, יש מספר ספרים טובים על הנושא: "גשלאלט-מילה במילה" של פרלס, "תרפיית התבנית" וכו'. יש גם בכתבי עת מקצועיים (כמו שיחות, חברה ורווחה) מאמרים של פרופ' סורוק-גשטלטיאני ידוע בארץ ושל כותבים נוספים. ויש עוד חומר יחסית רב בעברית של הנושא, אינני זוכרת כעת משהו ספציפי, מעבר לאיזכורים הנ"ל. בברכה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית