לנזבורה דחוף

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/02/2002 | 16:34 | מאת: כוכבית....

היי נזבורה, איפה את? הכל בסדר? שלחתי לך אימייל, אני מאוד רצינית בקשר למה שכתבתי לך, תמיד זמינה עבורך באהבה כוכבית

20/02/2002 | 17:47 | מאת: נזבורה

היי חמודה! קראתי את המייל שלך היום בצהריים ועניתי בפירוט. אפילו התנצלתי על העיכוב בתשובה... ((-: פשוט הייתי אתמול במצב ממש על הפנים... בכל אופן מקווה שאת מרגישה טוב! אני כעת בעבודה (אכתוב לך במייל במפורט במה אני עובדת - כאן פשוט אני עלולה להיחשף...) - והקהל כל רגע בא ומפריע לי... נכון שהם חצופים, האנשים האלה, וצריך לגרש אותם? ((-: בכל אופן בערב, בעזרת השם, אכתוב לך שוב במייל. אני בדרך כלל נוהגת לענות מיד - גם בפורום וגם במייל. אם לפעמים תשובתי מתעכבת - אל ייאוש! אני חוזרת לכל המאוחר למחרת... כי בלי האינטרנט בכלל והפורום הזה (שפשוט מציל אותי, ואני רצינית!) - אני לא יכולה... ביי - ותרגישי טוב! שלך תמיד! נזבורה

20/02/2002 | 17:53 | מאת: כוכבית....

היי יקירתי, אני קראתי את המייל ששלחת לי....עניתי לך עליו וכתבתי לך משהו חשוב..... מה שלומך? דאגתי לך מאוד לאחר שקראתי את המייל שלך..... יש לי המון סבלנות.....אני פשוט מאוד דאגתי לך...כשתיקראי את המייל שלי, אז תביני, שיהייה לך ערב נעים ביי כוכבית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית