היפנוזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/02/2002 | 12:35 | מאת: מיכל

שלום ברצוני לברר האם היפנוזה יכולה לתת פתרון ל"תלישת שיער"-ואם כן כיצד. תודה

20/02/2002 | 22:10 | מאת: מהופנט

אחד הדברים שקל יחסית לטפל בהפנוזה היא גרימה להימנעות מפעולות. בזמן שתיהיי במצב של השאה , יוחדר לתת ההכרה שלך שהפעולה הזו אסורה, או לא רצויה. אחוזי ההצלחה מאוד גבוהים העניין הוא בלהשיג מהפנט טוב. אבל : אסור לשכוח שתלישת השערות היא סימפטום לבעיה אחרת וזהו רק איתות של הגוף שמשהוא לא בסדר איתך, ההמנעות מהתלישה יכולה להיות "אליה וקוץ בה" ואת יכולה לפתח מחלה אחרת חביבה פחות... אז קחי בחשבון וטפלי בשורש הבעיה.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית