אמא של HERA המשך

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/02/2002 | 23:00 | מאת: שאול סלה

מה החוסן הנפשי של אמא של הרה ? האם היא מתייעצת גם עם פסיכולוג?? תודה שאול

19/02/2002 | 23:22 | מאת: לימור

למה הכוונה אמא של הרה? לכל אחד יש תיק משלו בחיים, ויכולת התמודדות כזו או אחרת. הקב"ה מעמיד אותנו בנסיונות כל חיינו ונותן לנו יכולות אינסופיות.

19/02/2002 | 23:24 | מאת: שאול סלה

לאמה של HERA יש תיקים כבדים במיוחד

19/02/2002 | 23:35 | מאת: HERA

יש אנשים שסוחבים תיקים של אחרים... ואם הקב"ה אכן מעמיד אותנו בנסיונות, מה אמור לצאת מזה בסופו של דבר?

19/02/2002 | 23:33 | מאת: HERA

איך מודדים חוסן נפשי? אמא של הרה לא התמוטטה... היא מסתדרת, כי הרה "ילדה טובה"... לא מחצינה את הבעיות שלה... הרה למדה כבר, ששום דבר טוב לא צומח מהחצנה שכזו... לא, אמא לא מתייעצת עם פסיכולוג... היא מתייעצת עם ...הרה! אבל לא על הכל... לפחות ככה אני חושבת...

19/02/2002 | 23:59 | מאת: ליבי

וזה מתסכל אותך שיש דברים שנראה לך שהיא מתמודדת איתם לבד?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית