שלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/02/2002 | 14:50 | מאת: ים

היי , מה קורה ? לא אומרים שלום ? מי זאת דליה? למה שאלת ? אתמול עניתי לך ולא השבת חזרה ... זהו נמאסתי עלייך ? ים

19/02/2002 | 15:04 | מאת: שלומי

השתגעת ? איך את יכולה להמאס על מישהו ? עם שם כמו שלך ? (שלא לדבר על כל יכל יתר המעלות), פשוט יש לי קצת בעיה של פרטיות עכשיו, אני מקוה שמחר יהיה כבר יום חדש . דליה, היה נדמה לי שבפעם הראשונה שנכנסת לפורום חתמת בשם דליה. אז שאלתי מי זו . זה הכל.

19/02/2002 | 15:32 | מאת: ים

שלומי איש יקר! בפעם ה-1 שנכנסתי לפורום חתמתי בשם מיכל ואתה דרשת שאשנה את שמי (עקב ריבוי מיכליות) אז שיניתי לים... מי מפריע לפרטיותך ? שוב הבוס שלך הקרציה ? יום טוב ומענין, ים

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית