המצב במדינה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/02/2002 | 08:48 | מאת: נטע

בוקר טוב, איך מתמודדים עם המצב הנורא? מה דעתכם על הממשלה שלנו ואריק שרון "גבור ישראל" ?

19/02/2002 | 09:21 | מאת: שלומי

נטע, בוקר טוב, אפילו שהוא די רע, המצב על הפנים. כל הזמן שומעים את אותם משפטים לעוסים ומגעילים. עליית מדרגה. אין פתרונות קסם. אין פתרון צבאי. אין משא ומתן תחת אש די די די !!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לנו לשמוע את השטויות שלכם !!! לפי דעתי, צריך לבא לציבור ולומר את האמת המרה: לא שאין פתרון צבאי ולא שאין פתרון קסם, אין פתרון !!!!!!!!!!!! נקודה . !!!!!!!!! אולי עוד מאה שנה, יהיה עם מי לדבר. היום , חבל על הזמן. אנחנו מול תת אנוש, פאנטיות מטורפת שאין לנו את הכלים להתמודד אתה. לא שרון הגיבור יעזור לנו, לא לנדאו חמור הסבר, לא יוסי שריד הנאור, לא ביילין הפודל הפלגמט . לא ימין ולא שמאל ולא מרכז ולא בטיח. תתחילו להפנים !! ביי

19/02/2002 | 11:28 | מאת: יסמין

וואלה שלומי, איזה נאום. אז מה הפתרון לברוח לדודתי בלונדון ????? לשלוח את הילדים לאוסטרליה ???? בלי תקווה לפתרון אנה אנו באים ?? לפי מה שכתוב בעיתונים יש אלפים שהם בחרדה נוראית ממה שיקרה. אלפים אחרים הם נפגעי הלם, יכול להיות שגם חלק מהמנהיגים שלנו שרויים בשיתוק ולא מסוגלים לפעול בתבונה. לפי עניות דעתי הצנועה צריך למצוא פתרון שונה לחלוטין. אולי אם ניתן לאנשי הרוח משני הצדדים מנדט למשא ומתן הם ימצאו פתרון יצירתי כלשהו ??

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית