ים - בוקר טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/02/2002 | 08:37 | מאת: נטע

היי ים, איך את מרגישה ואיך עבר עליך יום אתמול? תשובה לשאלתך בנושא הרסקיו: לי הוא מאוד עוזר, מרגיע ומפיג מתחים. גם אני ניסיתי קלמנרבין וזה רק עשה לי דפיקות לב חזקות........ כמובן שכל אחד מגיב אחרת לכל תרופה ואפילו למוצרים טבעיים כמו פסיפלורה ורמדי. יש לי חברה שנוטלת פסיפלורה מידי יום ומרגישה מצוין. לפני כן היתה מאוד עצבנית ורגזנית... זה לא הסיפור שלי. אני לא עצבנית, אלא מתוחה והרמדי עובד עלי מצוין. מה עם ה-B12 שלך?

19/02/2002 | 12:03 | מאת: ים

נטע היקרה, אתמול במשך היום כבר התחלתי להרגיש טוב יותר, בלי כדור אין לך מושג איך זה משפר את בטחוני שאני מנצחת את החרדה (מלחמה דבילית?) אתמול בערב גם היו לי אורחים והיה כיף בקיצור המצב רוח השתפר פלאים ... היום יש לי ביקורת בעבודה ולכן רק עכשיו נכנסתי לפורום. לא ענית לי איפה אני קונה את הרסקיו בבית טבע ? והאם אין סכנה של התמכרות ? את ה-B12 עדיין לא בדקתי אני כל כל שונאת רופאים ובדיקות אם אני מגיעה אליהם כנראה שבאמת אין ברירה... חוץ מזה איזה יום עצוב אחד מהרוגי הפיגוע אתמול (חייל) בן דוד של חברה, ממש נמאס מכל זה לאן עוד נגיע ... מה עם שנהב היא לא נכנסה אתמול וגם היום את בקשר איתה ? ים

19/02/2002 | 14:01 | מאת: נטע

היי, חזרתי עכשיו מהעבודה. כל הכבוד שהתגברת על החרדה, זאת לא מלחמה דבילית, זאת מלחמה קשה.... את הרסקיו קונים בסופרפארם וזה בכלל לא ממכר. אני בקשר עם שנהב, ראיתי שנכנסה היום, תיכף אקרא את כל החומר שהצטבר.....

19/02/2002 | 14:04 | מאת: ש נ ה ב

בנות אני פה, חיה נושמת, מציצה, משרבטת פה ושם מילה...(לא תמיד יש לי מה להגיד.) ים -אהבתי את המשפט שלך "מנצחת את החרדה"....דעי לך שכשמנצחים אותה פעם אחת, והיא חוזרת, היא (החרדה) יודעת שמתכוונים להמשיך ולנצח אותה גם בעתיד. קראתי את מה שכתבת , ונטע שהיא ברת סמכא בנושא ענתה לך את הדבר הנכון. אני מאוד מקווה שאת מרגישה טוב. ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ ^ אגב, מישהיא מכן יודעת איפה זה מושב משגב דב?? ביי ש נ ה ב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית