עם נחיתת המטוס נחת המצב רוח....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/02/2002 | 02:18 | מאת: anat

היי אנשים נו אז מה אני אמורה לעשות עכשיו???????? לא רוצה לראות אף אחד ת לדבר עם אף אחד מרגישה כאילו כל מה שהיה לי שם אבד ץ נעלם ולא רק זה כאילו איבדתי גם את מה שהיה לי פה לפני שעזבתי לא רעבה לא עייפה נעה בין אדישות לבכי כואב מאמינה פחות ופחות שאני יום אחד את המקום בשבילי - אם יש כזה דבר??? כן חלק מזה זה ג'ט לג ברור אבל חלק גדול הרבה יותר זאת אני - נסעתי כדי לברוח ת חשבתי שאוכל לחזור ולעשות הכל טוב יותר אני ראוה שאין פה טוב הכל כואב לי - מרגישה כמו אריה בכלוב מסתובבת סביב עצמי

19/02/2002 | 02:37 | מאת: HERA

מכיוון שלא דיברנו הרבה זמן, אני אכתוב לך תשובה... יקירתי, אל תראי אף-אחד... תאמיני לי שלפעמים חופש מכולם רק מוסיף בריאות. שום דבר לא אבד לך מהטיול? למה יש לך זכרון? כדי להחיות את הרגעים הטובים... לכל אחד יש את המקום שלו... יש כאלה שמוצאים אותו באיזה ג'ונגל נידח... מראש נסעת בשביל לברוח? חבל שלא דיברנו לפני שנסעת, הייתי מספרת לך שזה לא עובד... :-( את הטוב צריך לברוא יש מאין... כי מה שטוב לאחד רע לאחר...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית