פרוזק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/02/2002 | 21:44 | מאת: דנדן

לפני כ-10 חודשים נפצעתי באורח אנוש, בפעולת איבה, מאבן שפגעה בראשי באיזור פרונטו-טמפוראלי. מאז אין לי שמחת חיים ומוטיבציה. רציתי להתעניין בטיפול ב"פרוזק" וכן לדעת אם ישנה מניעה להכנס להריון בזמן השימוש בפרוזק. תודה.

18/02/2002 | 22:01 | מאת: ד"ר גידי רובינשטיין

שלום לך, אני מצטער לשמוע על פציעתך הקשה ועל השלכותיה הנפשיות. בשלב זה אין פסיכיאטר בפורום, ונראה לי שגם אם היה, כל תשובה תהייה מאוד לא אחראית ועלייך לפנות להתייעצות עם פסיכיאטר לבחירת הטיפול התרופתי המתאים, משום שיש כאן צורך להעריך את מצבך במשנה זהירות בהתחשב בפגיעה המוחית שלך. בהצלחה, ד"ר גידי רובינשטיין

19/02/2002 | 23:12 | מאת: דנדן

תודה. אעשה זאת בקרוב.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית