שיקום מפגר בחברה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/12/2000 | 14:26 | מאת: נטי

זקוקה למידע אודות שיקום מפגרים בחברה מבחינת תעסוקה ודיור (מקומות המעסיקים מפגרים) וכיוב'. אשמח ואודה על כל עזרה אפשרית.

09/12/2000 | 19:46 | מאת: טלי וינברגר

נטי שלום רב, אני ממליצה לך לפנות לארגון אלו"ט. ארגון זה מטפל בנושאים הקשורים למפגרים. הם מפעילים הוסטלים, דיור מוגן ומקומות תעסוקה מוגנים למפגרים. תנסי לפנות להנהלת הארגון, ולדבר עם אחת העובדות הסוציאליות הבכירות שם. היא בוודאי תפנה אותך למקומות ספציפיים, שם תוכלי לבקר ולהתרשם בעצמך. במידה ואת נתקלת בקשיים, חיזרי אל הפורום והשאירי לי הודעה, ואני אנסה למצוא דרכים אחרים לסייע לך. בהצלחה, טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית