דר' פלד תשובה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/12/2000 | 13:14 | מאת: אליאן

דר' פלד בני מקבל: לפונקס במינון של 200 מ"ג ריספרידל במינון של 2 מ"ג דקינט במינון של 2 מ"ג אני שואלת לגבי התאבון המופרז בצורה קיצונית (לפעמים עד כדי גניבת אוכל) מה האפשרויות? הוא בן 14 גובה: 164 ס"מ משקל 85 ק"ג אנא ענה לי בהקדם

12/12/2000 | 09:37 | מאת: אליאן

בני מקבל לפונקס במינון של 200 מ"ג ריספרידל במינון של 2 מ"ג ודקינט במינון של 2 מ"ג אני שואלת לגבי התיאבון המופרז בצורה קיצונית (לפעמים עד כדי גניבת אוכל) הוא בן 14 גובה 164 ס"מ ושוקל 85 ק"ג כאשר הוא אושפז לראשונה בשנת 97 הוא שקל 40 ק"ג והיום הוא שוקל 85 תסכים איתי שזו עלייה די חדה? אגב פרסמתי שאלה זו אך טרם ענית מצפה לתשובה ממך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית