נמאס לי!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/02/2002 | 08:23 | מאת: ים

אוף, למה על הבוקר הדופק שלי כל כך מהיר וקשה לי לנשום, אני יודעת שאני לא חוטפת התקף לב וזוהי סתם חרדה ללא כל סיבה מוצדקת אבל אולי יום אחד הלב שלי יתעייף ? מעגל החדרה האין סופי... ים

18/02/2002 | 08:52 | מאת: נטע

ים מתוקה, אני כל כך יודעת על מה את מדברת.... תחשבי טוב, תנשמי עמוק ואט ותשימי מוסיקה שקטה, או תהיי בחברת אנשים שיודעים ועוזרים, אני לא יודעת אם את לבד כרגע, אני כאן בשבילך. את יודעת שזאת רק חרדה!! לאט תצאי מזה

18/02/2002 | 09:39 | מאת: ים

נטע, איך אני שמחה שמשהו מבין מה אני מרגישה, שנים חשבתי שרק לי יש את דפיקות הלב המוזרות הללו... אני בעבודה כרגע ואין לי שום לחץ, מוזר .... תודה על האתר מדיטציה, אני לא יכולה בעבודה לשמוע אין לי רמקולים ובבית ניתקתי את האינטרנט מכל מיני סיבות אבל שוב תודה לך. איך את מרגישה ? יום טוב ים

18/02/2002 | 09:01 | מאת: נטע

ים, אני מעבירה לך קישור של אתר מרגיע עם מוסיקה וצלילים מרגיעים. את יכולה כל פעם ללחוץ על אחד הכדורים ולקבל צלילים שונים.... http://www.mezzowave.com/indexfl.htm

18/02/2002 | 10:14 | מאת: שלומי

ים מתוקה, ממש לא הוגן שאת צריכה להתמודד עם חרדות כאלו מבלי להבין למה הם באים ואיך מתפטרים מהם. אנחנו אתך, מחזיקים לך אצבעות, מקוים שזה יעבור מהר ולא יחזור לעולם ועד. את חושבת שזה באמת יכול להשפיע פיזית על הלב ? מה אומרים הרופאים ? מצפים לשמוע ממך שזה עבר !! יום טוב לך בהמשך ביי

18/02/2002 | 10:38 | מאת: ים

שלומי ממש תודה לך, אבל לא נראה לי שזה יעבור לי בחיים, אם לא הייתי חושבת זה ישפיע על הלב מתישהוא (אם כבר לא השפיע) אז לא הייתי נלחצת כל כך... הרופאים מנסים להרגיע, אף אחד לא אמר חד משמעית שכן או לא ... ביי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית