הבטחתי בעברית......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/02/2002 | 08:22 | מאת: ANAT

טוב ת אז כמן שהבטחתי - טני כותבת עכשיו בעברית וחייבת להודות - זה קשה , אני אצטרך להתרגל גם לזה בין היתר............ טוב ת אז השלשב הראשון בחזרה היה קל יחסית - הטיסה עברה בשלום . השאשה היא - מה יהיה עכשיו..... לא הצלחתי כ"כ לישון ת אני מרגישה קצת בתוך חלום - הכל מוכר כ"כ ויחד עם זאת - זר כ"כ..... כאילו הזמן לא עבר בכלל וכלום לא השתנה ומצד שני - איך יכול להיות ש - 8 חודשים יעלמו להם כך באויר ??? לא רוצה לחזור לישן והמוכר - רוצה לחזור לטוב יותר השאלה היא - האם יש טוב יותר?

15/02/2002 | 10:09 | מאת: נטע

היי ענתוש, איזה כיף לקרוא ולשמוע ממך בעברית. כך את קרובה יותר אלינו. ודאי שיש טוב יותר, החויה הנעימה שעברת בארצות הברית הראתה לך שאת יכולה גם אחרת. שם ודאי בחנת את כוחך ויכולתך לעמוד בלחצי החיים. את לקחת את זה איתך ובתוכך...... האם את חוזרת למשפחה תומכת? לחברים? אנחנו כאן איתך, נשמח לשמוע ולהשמיע. קליטה נעימה.

15/02/2002 | 13:31 | מאת: ליבי

השאלה היא...מה את רואה כטוב יותר? למה טוב לך יותר שם? מה רע לך כאן? פיזית? נפשית?

15/02/2002 | 17:33 | מאת: HERA

נשמתי... 8 חודשים הם הרבה זמן... להתרגל שוב לכל מה שהיה זה קשה, בעיקר בגלל שמה שהיה לא היה הכי שמח שבעולם, נכון? 8 החודשים האלה לא יעלמו סתם כך באוויר, הם משהו שאת יכולה להשתמש בו בשביל להמשיך הלאה... בשביל להתקדם בשבילים אחרים ממה שהכרת... בשביל לחזור לישן והמוכר, אבל אחרת... כי את שונה עכשיו. יש לך מצב נתון - את יכולה לחזור אליו כאילו לא כלום לא השתנה, ואת יכולה לשנות אותו... אם יש טוב יותר...? אני האחרונה שתבטיח לך כזה דבר... אבל תמיד יכול להיות פחות גרוע...

15/02/2002 | 17:53 | מאת: .

HERA כתב/ה: > > נשמתי... > > 8 חודשים הם הרבה זמן... להתרגל שוב לכל מה שהיה זה קשה, בעיקר > בגלל שמה שהיה לא היה הכי שמח שבעולם, נכון? > 8 החודשים האלה לא יעלמו סתם כך באוויר, הם משהו שאת יכולה להשתמש > בו בשביל להמשיך הלאה... בשביל להתקדם בשבילים אחרים ממה שהכרת... > בשביל לחזור לישן והמוכר, אבל אחרת... כי את שונה עכשיו. יש לך > מצב נתון - את יכולה לחזור אליו כאילו לא כלום לא השתנה, ואת > יכולה לשנות אותו... > אם יש טוב יותר...? אני האחרונה שתבטיח לך כזה דבר... אבל תמיד > יכול להיות פחות גרוע...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית