לשלומי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/02/2002 | 13:12 | מאת: ליבי

שלומי היקר... "אנחנו החילונים"? ומי אמר? רמז: נסה לראות הודעה שלי משעה 16:40 יום ו' ועד שעה 17:50 יום שבת תשובה: לא תמצא. למה מבוגר ואם הוא מושך? יש אנשים שבגיל 40 נראים כמו בני 30. ויש לו ילדים...קטנים (אבל לא נשוי) יש אמנם אנשים שיש להם ילדים גדולים יותר ממני, ואין לי מושג מה הם יגידו על יחסים של האבות שלהם איתי אבל גם יחסים של אחד ההורים עם מישהו אחר מתקבלים בתגובה די צורמת אצל ילדים אז לך תדע מאיפה זה בא... חיפוש עצמי אתה אומר? חיפוש צריך להתחיל מאיפשהו...אז אפשר להגיד שאני מנסה מה שעושה לי טוב ואם זה כן אז אני ממשיכה מזמן לקחתי על עצמי להאמין במה שעושה לי טוב... קצת סתירה לכל שאר הדברים שכתבתי - כי כשאתה בתוך זה הרבה יותר קשה לחשוב...

14/02/2002 | 13:17 | מאת: ליבי

וכמו תמיד שכחתי... אני לומדת תואר ראשון בהוראת אנגלית ותרגום

14/02/2002 | 14:58 | מאת: שלומי

לליבי היקרה עד מאד, אז את דתיה דתיה ? או רק שומרת שבת ? ומה עם הפיפטי פלוס הזה , הוא גם דתי ? אז אם שניכם דתיים, אני מוכן לתת לכם את המקור בגמרא לגבי קשר זוגי עם הפרש גילים כזה גבוה. הגמרא מאד נחרצת בענין. בקיצור , ליבי, אני יודע שכשאת בתוך מערכת היחסים, קשה להיות אובייקטיביים, אבל גם את מבינה שאם מישהו אחר היה בא לשאול אותך על דבר שכזה, בואי נגיד למשל, חברה שלך בגיל שלך היתה מתייעצת איתך על בחור נחמד שרוצים להכיר לה והוא בן חמישים, היית מרימה גבה ולא מבינה על מה בכלל השאלה, נכון ?? זאת אומרת, על הנייר, לפני שמתחילים להכנס לקשר מסויים, גם את היית אומרת לחברה, אל תתחילי אפילו לחשוב בכיוון, נכון או לא ?? אז כולנו כאן, כך נדמה לי, מגיבים אותו הדבר לקשר שלך. זה פשוט לא נורמלי. נקודה. אקוה שבפעם הבאה כבר תבשרי לנו על ניתוק. ובהצלחה לך ושבת שלום, ביי

14/02/2002 | 15:23 | מאת: ליבי

אני דתיה דתיה - אבל זו רק הגדרה על הנייר הכל נראה כל כך ברור ומובן אבל מה לעשות שאנחנו לא בובות של נייר. אנחנו אנשים חיים בשר ודם אף אחד מהחברים שלי הוא לא דתי. חלק מהם לשעבר, חלק מהם אף פעם לא היו ולא רוצים להיות

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית