עוד מכתב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/02/2002 | 11:20 | מאת: לילי

אהוב יקר אני כותבת לך מפני שאני לא מצליחה לבטא את עצמי ממש מולך. אני לא ישנתי כל הלילה אלה פשוט הסתכלתי עלייך ישן וחשבתי המון והגעתי למסקנה שידעתי אולי אבל לא הודיתי בה והיא שהבעיה היא בעצם בי ולא בך אהובי, לפני הכל אני באמת , אבל באמת מצטערת שהייתה צריך לסבול אותי , וא יותר נכון את ההתנהגות שלי כל הזמן הזה , אני מצטערת שנתתי לך לסבול כל הזמן כי אתה צודק כחה לא מתנהגים, אולי גם אני סבלתי יחד איתך אבל אני יודעת שאני הבאתי את זה לעצמי, זה נקרא "הרס עצמי" אתה לא אשם במה שעבר עליי ואני לא צריכה להוציא את זה עלייך, אתה לא צריך לסבול את זה , ואני מתכוונת לזה מכל הלב. אהובי, אני באמת רוצה לשנות בהתנהגות שלי דברים מסוימים ולא בישבילך אלה קודם בשביל עצמי, אני לא אשקר יש דברים שאני אוהבת בי ואני יודעת שאין אותם לאף אחת אחרת, אבל זה לא שווה כי ההתנהגות האגרסיבית שלי גוברת בסוף אל הכל. אני לא יגיד לך שאני מקווה אלה שאני בטוחה שאני יעבוד על עצמי כדי לשנות את זה כי אני באמת רוצה. אתה צודק כחה לא אוהבים, יאני אני רוצה שיהיה לנו טוב, לא יכולתי לתת לעצמי ללכת הביתה בלי לומר לך את כל הדברים הללו אני באמת מצטערת על כל ההתנהגות שלי מתחילת דרכנו ואני לא אומרת את זה כדי שתהיה בסדר איתי או טוב אליי כי אני יודעת שאתה עדיין כועס עליי בתוך תוכך, אלה כי אני באמת מתכוונת לזה ומה שעשיתי זה רק להבריח אותך כי שוב כחה לא מתנהגים, עשיתי בלילה סרט חוזר על הרבה דברים להתנהגתי בעבר ופשוט ניבהלתי מעצי והבנתי שחבל מאוד , אף אחד הוא לא הרכוש הפרטי שלי. אני אוהבת אותך באמת ומצטערת אם לא ידעתי איך לאהוב אותך ואיך לתת לשנינו לחיות בשלווה, אני יודעת גם שאתה כן אוהב אותי כי אם לא , אז מזמן הייתה עושה לזה סוף ולא נותן עוד מעצמך ומנסה שוב כל הזמן. לסיום אני מקווה שמעכשיו אתה תראה בחורה(אותי)אחרת ז"א אותה בחורה שהכרתה מזמן רק עם התנהגות יותר מתונה , אני מקווה מאוד, אחרי כל מריבה איתך אני שונאת את עצמי יותר וכועסת על עצמי שבמקום ליבנות אני בעצם הורסת אני מקווה גם שאתה מבין אותי זה לא מגיע לך אני

16/02/2002 | 15:41 | מאת: סתו

לילי היי קראתי את מכתבך , מאוד יפה שאת בעניין של לשנות מעצמך לטובת האהוב שלך , להיות מתונה יותר וקצת פחות עצבנית.... אל תשכחי שאת חייבת לשמור על האני העצמי שלך . אין לי מושג מה קרה בינכם אבל תפסיקי לחשוב שהבעיה היא רק בך .... אולי פשוט תדברו על זה .... בהצלחה ותיהיי חזקה אה?

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית