יום האהבה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/02/2002 | 01:44 | מאת: ליבי

ה-14 בפברואר היום יום שייזכר אצלי חרוט עמוק בלב לתמיד אירוני...לא? יום מתוק של שוקולדים ועוגות בצורת לב ואז אחת מהן עפה בפרצוף...

14/02/2002 | 07:33 | מאת: נטע

בוקר טוב ליבי מתוקה, מרוב פירות ועוגות אני עוד אשבור את הדיאטה ואהיה שמנה ומדושנת........ פתחת לי את התיאבון אחרי תקופה ארוכה בה למדתי לשכוח על קיומו..... בכל אופן, גם עלי זרקו עוגה בפרצוף לפני שנים רבות, השתמשתי בשיטת ההדחקה. תקופה מסוימת לא יכולתי לאכול שום דבר טעים כולל עוגות, אגסים, תפוחים ולחם. הכרתי אופה שידע להכין שטרודל ונשארתי איתו. הפרידה היתה בלתי נמנעת למרות שנשארנו יחד שנים רבות. יום אהבה שמח לך ושתפגשי באהבה אמיתית ללא תנאי.

14/02/2002 | 09:53 | מאת: ליבי

תודה נטע הפרידה היתה בלתי נמנעת כי השטרודל היה מתוק מדי או לא מספיק טעים?

14/02/2002 | 10:23 | מאת: ים

יום אהבה שמח לכולם !!! ומי שעדיין לא מצא אותה מקווה שימצא במהרה!!! אישי היקר והאוהב שלח לי הרגע זר פרחים מדהים לעבודה עם ברכה או לה לה ... אז רק אהבה, יום נעים, ים

14/02/2002 | 13:26 | מאת: ש נ ה ב

ים תודה אחלה בעל יש לך... ש נ ה ב

14/02/2002 | 13:32 | מאת: נטע

ים, אשריך שיש לך בן זוג תומך ואוהב, הלואי על כולנו!!! המשיכי לשמור על השלהבת, יום אהבה שמח גם לך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית